REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Reculul Ordonanței de Urgență anunțate de Tudorel Toader

Reculul Ordonanței de Urgență anunțate de Tudorel Toader

Replica API 23 ianuarie 2019 | 02:27 489

Duminică, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a dezvăluit că se va adopta o Ordonanță de Urgență prin care se vor putea contesta sentinţele decise de completurile de cinci judecători constituite nelegal, măsură luată ca urmare a deciziei CCR privind alcătuirea completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte.

Așadar, toate soluțiile date luate de completurile de cinci judecători de la ÎCCJ, din 2014 și până în prezent, vor fi anulate. De această măsură, vor profita nu doar condamnații, ci și procurorii.

„În ipoteza în care se promovează și se adoptă o astfel de OUG, de revenire a justiţiei în matca constituțională, nu ar trebui să se bucure doar condamnaţii, care vor putea contesta, ar trebui să fie preocupați și achitatii, față de contestaţiile procurorilor. Nelegalitatea a venit din simpla constituire a completelor şi nu din soluţionsrea pe fond a cauzelor”, a declarat ministrul Tudorel, pentru stiripesurse.ro.

Surse bine informate au dezvăluit, pentru bugetul.ro, că, în acest an, ca urmare a deciziei CCR, procurorii vor demara o adevărată furtună în Justiție.

Conform surselor citate de bugetul.ro, magistrații se pregătesc să atace toate procesele soluționate cu achitare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
3
0
in loc slujeasca tara, sa respecte recomandarile Comisiei Europene privind reformarea Justitiei, toader face tocmai pe dos, doar pentru a servi intereselor coalitiei PSD-ALDE. Toader a tradat justitia si s-a inrolat definitiv in armata PSD&ALDE de distrugere a justitiei si a tarii. El e principalul arhitect al demolarii fragilei justitii in Romania. Acum semnalul este: Liber la furat pentru PSD si Alde. Fara slugile de la CCR Tudorica nu ar fi contat si ca orice papitoi tot pe limba lui va disparea , acest universitar ,avocat , notar si venetian , all in one , adica un nimic din fiecare.
15
1
Dl Min al Just,T.Tudorel,cand veniti cu furtuna in justitie.Cred ca de aceia ati aleso pe Mafioata Prc Adina Florea,arma cu laser,contra Procurorilor si Judecatorilor,care sunt contra Mafiotilor politici PSD si ALDE. Dvs cred ca ar fi cel mai bine sa faceti si o radiografie mai in profunzime acestei,d-ne Prc Adina Florea,la mapa profesionala si C.V.Ca a facut Kaka de Kaka si Urinat pe Constitutia Ro.murdarit imaginea Justitiei si a MAISi vam rugat respectos sa o intrebati cu cine pot face si eu niste intermedieri la C-ta,prin dansa a obtine dreptate corecta si onesta in spiritul legi bine inte
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272