REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reprezentanți ai principalelor agenții touroperatoare din Kazahstan, în vizită la Constanța

Reprezentanți ai principalelor agenții touroperatoare din Kazahstan, în vizită la Constanța

Replica API 18 septembrie 2021 | 22:37 1047

Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, a primit vineri, 17 septembrie a.c., vizita unei delegații formate din reprezentanți ai principalelor agenții touroperatoare din Kazahstan, în cadrul circuitului de informare „Discover Romania”, organizat în țara noastră de agenția de turism Mistral Tours & Events, în parteneriat cu compania aeriană Turkish Airlines și Ambasada Republicii Kazahstan în România.

La întâlnire au participat Corina Martin, reprezentant Mistral Tours & Events, Ali Armagan Otlak, director general și domnul Valentin Nițu, director de marketing în cadrul companiei Turkish Airlines Constanța, precum și Azamat Kagenov, consul al Ambasadei Republicii Kazahstan în România.

Viceprimarul Ionuț Rusu a subliniat importanța municipiului și județului Constanța pe harta turismului din România și a prezentat invitaților o scurtă evaluare a principalelor atu-uri turistice, economice și culturale ale orașului, precum și a demersurilor pe care municipalitatea le desfășoară pentru încurajarea turismului în regiune.

„Avem o preocupare prioritară pentru politicile de tineret și pentru încurajarea turismului la nivelul acestei categorii, mai ales din perspectiva deținerii, anul acesta, a titlului de "Capitală a Tineretului din România". În cadrul acestui proiect promovăm inclusiv produsele ecologice prin intermediul a numeroase activități publice și campanii specifice. Administrația locală din Constanța încurajează și sprijină astfel de demersuri menite să impulsioneze turismul în municipiu; sperăm ca această inițiativă de promovare a municipiului Constanța ca destinație turistică prioritară la nivel național să fie prima dintr-un lung șir de evenimente care vor aduce creșteri semnificative de turiști străini în orașul nostru".

Proiectul "Discover Romania" a debutat la Constanța și va continua în restul țării, cu obiectivul de a promova în exterior principalele destinații turistice din România.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108