REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reprezentanții Antidrog Constanţa, prezenţi la Festivalul Out of Door's Fest Costineşti

Reprezentanții Antidrog Constanţa, prezenţi la Festivalul Out of Door's Fest Costineşti

Replica API 5 august 2022 | 00:00 1334

Pe parcursul celor patru zile de desfăşurare a Festivalului, respectiv în intervalul 4 — 7 august a.c., ce are loc în cea mai aglomerată staţiune de pe litoral, Costineşti, specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Constanţa şi cadre detaşate din cadrul structurii centrale şi teritoriale ale Agenţiei Naţionale Antidrog se vor afla în mijlocul participanţilor şi vor transmite informaţii, mesaje şi recomandări preventive, de descurajare a consumului de droguri.

Astfel, specialiştii antidrog împreună cu voluntari instruiţi în domeniu, vor asigura, permanent, pentru participanţii la festival, servicii de informare, educare și conştientizare, 1n vederea prevenirii consumului de droguri.

În incinta festivalului va fi amplasat un stand de prevenire a consumului de droguri, care va putea furniza participanţilor toate informaţiile necesare, riguros fundamentate ştiinţific, privind riscurile şi consecinţele negative ale consumului de substanţe psihoactive şi modalităţile de protecţie individuală, pentru evitarea angajării în astfel de comportamente de risc.

Tinerii prezenţi vor putea experimenta „ochelarii de droguri" ce simulează o gamă largă de efecte care pot fi declanşate de consumul de droguri, precum şi „ochelarii de alcool", ce simulează o intoxicaţie puternică cu alcool.

Pe toată perioada festivalului, pe ecranele special amenajate, vor rula permanent spoturi-video ale campaniilor Agenţiei Naţionale Antidrog.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da, dar ca in orice domeniu, daca nu ar fi cerere, nu ar fi nici oferta
0
0
E bine si cu vorbele,insa munca grea este sa prinzi traficantii,sa dai in cap retelelor de infractori. Asta cu prostalaii care iau droguri ar fi mult mai usor de rezolvat,daca lupti pentru ca ,,marfa'' sa nu ajunga la indemana lor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108