REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD, la Palatul Parlamentului; validarea preşedintelui CN şi alegerea şefilor departamentelor de specialitate - pe ordinea de zi

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD, la Palatul Parlamentului; validarea preşedintelui CN şi alegerea şefilor departamentelor de specialitate - pe ordinea de zi

Replica API 16 decembrie 2018 | 00:00 101

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD se desfăşoară duminică, la Palatul Parlamentului, având pe ordinea de zi validarea preşedintelui CN şi alegerea şefilor celor 24 de departamente de specialitate, constituite în oglindă cu ministerele din Guvern. Mihai Fifor este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional, fiind aprobat, deja, într-un Comitet Executiv Naţional al PSD, ca preşedinte interimar al CN.

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD a început, duminică, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a peste 600 de social-democraţi.

În cadrul reuniunii urmează să fie validat preşedintele Consiliului Naţional şi să fie aleşi şefii departamentelor de specialitate ale partidului.

La şedinţă participă şi preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

CN al PSD se va constitui după noul statut, având în componenţă parlamentarii - senatorii şi deputaţii, miniştrii partidului, preşedinţii consiliilor judeţene, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, primarii marilor oraşe, câte trei primari din principalele comune din fiecare judeţ, liderul Ligii Aleşilor Locali judeţeni, europarlamentarii.

Mihai Fifor este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte, fiind desemnat, deja, într-un Comitet Executiv Naţional al PSD, ca şef interimar al Consiliului Naţional.

La reuniune vor fi constituite şi departamentele PSD, în număr de 24, în oglindă cu ministerele.

"Departamentele CN se vor întruni săptămânal şi tot săptămânal va avea loc şedinţa şefilor departamentelor cu preşedintele Consiliului Naţional, în funcţie de temele de actualitate din ţară. Departamentele vor fi constituite şi la nivel teritorial, vor fi formate din cei mai buni specialişti, cele mai bune cadre pe care PSD le are în toate domeniile de activitate: economic, sănătate, educaţie, transporturi, turism şi aşa mai departe. În cadrul acestor şedinţe se va discuta inclusiv despre probleme ridicate de societatea civilă, de sindicate, de patronate, cu posibilităţi de modificare a unor legi, de completare sau de a se crea noi iniţiative în domeniu, care să uşureze viaţa românilor. Vor avea loc dezbateri pe aceste teme, unele în prezenţa mass-media", a declarat, vineri, conform AGERPRES, secretarul general al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu.

La reuniunea Consiliului Naţional este prezent şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se intalnesc infactorii sa usureze soarta romanilor ! Huuuooo hotilor !!! Multa muie cu cacat tuturor parlamentarilor hoti ! Muie dragnea, muie pesede !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108