REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

#REZIST. Proteste şi în Diaspora. Românii de "afară" contestă şi ei corupţia din ţară

#REZIST. Proteste şi în Diaspora. Românii de "afară" contestă şi ei corupţia din ţară

Replica API 20 ianuarie 2018 | 00:00 243

Românii din Diaspora contestă şi ei modificările aduse Legilor Justiţiei, precum şi Codului Penal şi Codului Fiscal. Astfel, conaţionalii de "afară" s-au solidarizat cu mişcarea din ţară.

La Milano, in fata Consulatului Romaniei, romanii cer reformarea clasei politice si oprirea modificarii legilor Justitiei, cu pancarte precum “Nu coruptiei!, Din Milano in Romania, Jos Guvernu si Hotia!”.

Chiar şi românii din Sahara protestă

Romanii din Franţa sunt alaturi de romani şi-i indeamna sa iasa in strada. Acestia s-au adunat langa Turnul Eiffel din Paris pentru a protesta impotriva modificarii legilor justitiei, intr-un eveniment programat pe Facebook, denumit "Paris spune Nu Coruptiei", conform hotnews.ro.

"20 ianuarie 2018 este ocazia de a afirma cu forta un DA pentru democratia noastra, un DA pentru o viata in decenta, asa cum o cunoastem din tarile noastre de adoptie.

Va indemnam pe cei care aveti posibilitatea sa spuneti acest DA in strada, alaturi de protestatarii din Bucuresti, iar pe cei care nu aveti aceasta posibilitate sa va alaturati numeroaselor proteste din diaspora sau sa rugati o ruda sau un prieten sa va sustina pozitia in strada: pentru o Romanie libera si democratica, pentru o justitie independenta!", scrie pagina evenimentului.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce Milano, ca imaginea-i din sahara
0
0
75000 erau toti drogati ? cat de dobitoc sa fii sa afirmi asa ceva.. Corupti ar face orice numai sa-i discrediteze.. Felicitari zecilor de mii ...
2
1
Bravo lor, protestatarilor ! E DREPTUL LOR, ESTE DEMOCRATIC !
4
5
A fost un fass ...
7
2
platiti impozite in Romania sau in sahara,,,
5
0
Cei care au plecat din tara sa ne lase cu protestele fiindca ori sunt manipulati ori platiti. Veniti acasa sau macar votati pe bune la patru ani si pe urma discutam.
7
3
romanu protesteaza cu micii pe gratar si manele.hai ba fratilor terminati cu caterinca.Romania e divizata profund,dragnea a avut grija sa creeze discrepanta enorma intre salariati si clasele sociale respectiv bugetarii vs.privatii.bugetarii de lux din mai sie,etc,militie ORICAND vor iesi sa-l apere pe tarul rosu.deocamdata e avantaj pentru haita psd.
4
2
Eu as pleca din tara numai ptr ca vad cat de multi prosti cu creierul spalat exista, si cat de usor de manipulat sunt...rezistentii. Sa va iau creierele-n pwla
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108