REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Rivalitate între Gina Pistol și Irina Fodor, mit sau realitate?

Rivalitate între Gina Pistol și Irina Fodor, mit sau realitate?

Valentina CAMARA 30 martie 2023 | 00:00 1357

Irina Fodor și Gina Pistol sunt cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de la Antena 1, dar mulți dintre fanii acestora s-au întrebat dacă cele două se comportă ca două rivale sau chiar sunt bune prietene. Soția lui Răzvan Fodor a clarificat situația.

Rivalitate intre Gina Pistol si Irina Fodor, mit sau realitate?

Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol în cele mai cunoscute emisiuni de la Antena 1. Prezentatoarea de televiziune a spus cum a reușit să se obișnuiască cu noile schimbări din viața ei și proiectele în care este implicată. Irina a mărturisit că susținerea din partea soțului și a copilului au contat foarte multe pentru ea în această perioadă. Aceasta a mai adăugat că fiecare proiect la care participă îi oferă o stare de bine și multă energie.

„Mai un pupic de la soț, mai o îmbrățișare de la copil, mai o vitamină și sunt gata de o nouă z. Colegii mei sunt amuzanți, iar atunci când îți place ce faci, primești energie, nu consumi”, a spus Irina Fodor. Vedeta de la Antena 1 este de cele mai multe ori cu zâmbetul pe buze, dar există și moment în care emoțiile o copleșesc. Soția lui Răzvan Fodor a mărturisit că cel mai des a plâns când știa că momentul plecării în „America Express” se apropia.

Irina Fodor, adevărul despre relația cu Gina Pistol

„Plâng înainte să plec, de dorul ce știu că va urma, plâng alături de concurenți, când trec prin momente grele, când sunt eliminați, sau de fericire, când ajung pe podium, plâng la întoarcere, de iubirea care mă copleșește când îmi revăd familia… Deci, mai și plâng, câteodată”, a declarat Irina Fodor, care a vorbit și de relația cu Gina Pistol. Foarte multe persoane au spus că între cele două prezentatoare există o rivalitate pentru că Irina i-a luat locul vedetei de la Antena 1, când aceasta a rămas însărcinată.

Irina a ținut să lămurească că are o relație foarte bună cu Gina Pistol și că aceasta i-a oferit foarte multe sfaturi când a preluat emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite”. „Noi ne înțelegem foarte bine. Amândouă suntem fete săritoare, oferim ajutor când e nevoie, ne luăm în serios munca și suntem dedicate 100% atunci când vine vorba despre proiectele în care suntem implicate”, a spus Irina Fodor, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doua entitati separate :gina originala ,fodor parvenita
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468