REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rolul președintelui, preluat de CSM - adjuncții secțiilor din DNA, DIICOT și Parchetul General, numiți de Secția pentru Procurori a Consiliului

Rolul președintelui, preluat de CSM - adjuncții secțiilor din DNA, DIICOT și Parchetul General, numiți de Secția pentru Procurori a Consiliului

Replica API 12 ianuarie 2019 | 02:20 482

Numirea adjuncților șefilor de secție din DNA, DIICOT și Parchetul General va fi facută de Secția pentru procurori a CSM și nu de președintele României, ca pana acum.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii şi-a însuşit punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios, în sensul că desemnarea persoanelor care să ocupe funcţia de procuror şef adjunct secţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalite Organizată şi Terorism urmează regimul stabilit de art.55 din Legea nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv propunerea aparţine procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sau, după caz, procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie sau procurorului-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, iar numirea se face de către Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii", se arata intr-o decizie a procurorilor CSM, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre raspunderea magistratilor toaca penalii toata ziua si ea chiar exista. Dar raspunderea judecatorilor CCR? Despre ea de ce nu ar trebui sa vorbim in conditiile in care ea nu exista deloc, iar deciziile CCR nu au cale de atac. Vreti sa fiti instanta, atunci raspundeti in rand cu judecatorii adevarati!
2
0
HALAL CCR! Asta-i curtea PSD-ului, ograda samadaului dracnea. La astia toti, le-a votat parlamentul pensi speciale si tot parlamentul rusinii a votat ca presurile astea de la CCR sa nu poata fi anchetate decat daca vor ei! E LEGE data de HOTI pentru alti o gramada de HOTI.
5
0
da tu unu din ce parte de lingai faci parte ? Lingi cacatul pesedului de pe dreapta sau de pe stanga ? Sau te-ai invatat cu cacatul meu ? Muie hotul dragnea, muie hotii pesede !!!
9
1
am avut doua republici prezidentiale una pe timpul lui Ceausescu ,a doua pe timpul Basescului si ce avantaje am avut? O revoutiedupa unii dupa altii o lovitura de stat si doua suspendari , republica procurorilor si a serviciiilor sau a statului paralel asa ca @ 1342 tu din ce stat faci parte ?
0
9
Si uite asa a facut coalitia HOTILOR PENALI PSD -ALDE sa avem o republica parlamentara! I-au golit rolul si responsabilitatile presedintelui Romaniei si l-au lasat cu ajutorul slugii psd-iste, CCR fara nicio putere. Asta pentru ca sunt constiienti ca nu vor avea NICIODATA un presedinte. Ei sunt votati de un numar mic de nostalgici comunisti, profitori bugetari, si toti aia cu PENSII SPECIALE. Marea majoritate a tarii nu voteaza si nu alege PSD. Ei, hotii penali care conduc acum RO stiu acest lucru si continua daramarea statului de drept.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108