REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

România anunță noi restricții aeriene și rutiere. Iată ce țări sunt vizate

România anunță noi restricții aeriene și rutiere. Iată ce țări sunt vizate

Replica API 4 aprilie 2020 | 00:00 1247

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat noi restricții pentru perioada sărbătorilor de Pași, în contextul epidemiei de coronavirus. Zborurile spre mai multe țări vor fi interzise.

"Având în vedere că multe țări au intrat în zona roșie conform evaluării INSP, am decis să suspendăm toate zborurile spre SUA: Austria, Elveția, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Irlanda și Iran, în și din aceste țări, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 5 aprilie, ora 23. La fel ca și în deciziile anterioare, această restricție nu se aplică zborurilor cu aeronoave de stat sau zborurilor care asigură servici de urgență", a declarat Marcel Vela.

De asemenea, se va interzice transportul rutier către mai multe țări din Europa. Practic, cetățenii români nu vor putea veni spre țară cu microbuze sau autobuze, în următoarele 14 zile, notează stiripesurse.ro.

”Se referă la prelungirea interzicerii transportului rutier spre Italia, Spania, Franța, Germania Elveția, Austria, Irlanda, Turcia și inclusiv dinspre aceste țări spre România. Conducătorii un auto cu capacitatea mai mare de 2,5 tone vor completa doar o declarație pe proprie răspundere, în care își asumă locația unde vor putea fi contactați la domiliu. Evident, măsurile pentru conducătorii auto se aplică doar în cazul acelora care nu prezintă simptome.”, a mai spus Vela.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce conducatori de doi lei am avut si avem. Pacat de tara asta! Merita ceva mult mai bun.
1
1
Fix de asta te duci tu afara?sa trimiti zeci de mii?pai atunci esti monumentul prostiei.te duci ca vrei mai mult.sa iti fie tie bine.pula cu manere.
1
2
Pt cei care vor sa stie, guvernul nu ii duce gratis acasa pe romani, Tarom cere pe I cursa cca 500euro, functie de nr de doritori, cursa nu este din europa
3
0
boule , tiganii s-au intors de mult in tara , printre primii cu caravanele . Mai sunt cetateni blocati in SUA , ca si mine de altfel , oameni care trimit zeci de mii pe an in tara ca sa-ti plateasca statul pensie
3
5
las ca-i aduce guvernul lui kkt mare cu avioane speciale moca,ii aduce sa-i cazeze la c-ta ,avem si prefect,si premier ,avem si presedinte toti din balega de vaca
7
3
Dar de ce nu s au inchis granitele ca in atatea si atatea tari? Pierd unii voturi...
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108