REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

România mai așteaptă: Comisia Europeană a aprobat aderarea Croației la Spațiul Schengen

România mai așteaptă: Comisia Europeană a aprobat aderarea Croației la Spațiul Schengen

Replica API 24 octombrie 2019 | 00:00 212

Comisia Europeană a aprobat aderarea Croației la Spațiul Schengen, la șase ani după ce statul din Balcani a devenit membru al Uniunii Europene, informează Euronews.

Astfel, după patru ani de evaluări, Comisia a ajuns la concluzia că Zagrebul îndeplinește toate condițiile pentru a face parte din Schengen. Printre condițiile impuse statelor membre pentru aderarea la Schengen se numără securizarea frontierelor, un subiect delicat la nivel european după 2015, ca urmare a crizei refugiaților, conform Mediafax.

„Spațiul Schengen vine cu libertăți și privilegii, dar și cu mari responsabilități”, a spus comisarul european pentru Migrație și Afaceri Interne, Dimitris Avramopoulos. „Aderarea Croației, dar și a Bulgariei și României este importantă, date fiind provocările de securitate și migrație din ziua de azi”, a adăugat oficialul.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cauza javrelor pe care ii tot votam,Romania a ajuns un fel de pula calului in virful dealului.
0
0
Croatia este deja inghitita de vest. Bulgaria si Romania sunt doua tari in care mai misca nationalismul si capitalul autohton. Asa ca s-a inventat MCV ul care nu a vazut abuzurile lui Portocala si compania si nu a vazut nicio roblema in justitie decat Sectia Speciala
0
2
Pana la alegerile parlamentare din 2016 Romania a fost inaintea Bulgariei,chiar si bulgari vroiau sa intre cineva in corupti lor la fel ca D.N.Aul din Romania,dupa alegeri cum erau o gramada de P.S.Disti cu dosare s-a pus frana luptei anticoruptie din RO.si asa masina cu numere de bulgaria a depasit romania.Asta este tot adevarul.
2
1
Felicitari Veorico.Bravo Dragnea,mare patriot in Europa.Noi nu ne vindem tara ! Ce dreaq.Numai pentru atata lucru si acest PSD plin de nemernici si hoti ar trebui sters din istorie.PSD sa fie scos in afara legii ! Muie PSD !
2
2
Avem un presedinte neamt si VW face fabrica in Turcia, tara care nu face parte din UE, este o dictatura si corupta cat incape. La fel si cu MCV, Bulgaria, mult mai corupta ca Romania a scapat de acest raport, in plus Croatia a fost acceptata in Shengen, urmeaza Bulgaria, Romania mai asteapta dar degeaba, noroc ca avem un presedinte neamt si europarlamentari care iubesc tara asta. Klaus este iubit in afara, oare de ce?
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920