REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rudele tânărului înjunghiat mortal la Cuza Vodă, acuzaţii la Parchet: Lipsesc probe din dosar

Rudele tânărului înjunghiat mortal la Cuza Vodă, acuzaţii la Parchet: Lipsesc probe din dosar

Replica API 19 iunie 2014 | 00:00 127

Anchetă cu "peripeţii"

Anchetă cu "peripeţii"

Rudele tânărului înjunghiat la Cuza Vodă încă bătătoresc asfaltul din faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Asta s-a întâmplat şi în cursul zilei de miercuri, 18 iunie, când Leonard Bănică, vărul tânărului mort se afla împreună cu avocatul, dar şi alte rude, menţionând că ancheta stă pe loc.

"Ancheta stagnează, ni s-a respins recuzarea, lipsesc şi probe de la dosar. E vorba de jacheta vărului meu, care era probă... Dar voi spune mai multe la timpul potrivit", a declarat, pentru "Replica", Leonard Bănică, vărul tânărului ucis. Reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică (1 spre 2 martie), scene de groază au pus stăpânire pe strada Medgidiei din Cuza Vodă. Două grupuri s-au luat la harţă, urmând un adevărat măcel. S-au bătut cu răngi şi topoare, iar Florin Bonea, din Mihail Kogălniceanu, a fost călcat de maşina grupului rival, fiind prins între un gard şi autovehicul, după care a fost înjunghiat, el pierzându-şi viaţa în drum spre spital. Aceeaşi soartă a fost pe cale s-o aibă şi fratele lui, Alexandru Bonea, care spune că s-a baricadat în maşină şi astfel a putut scăpa cu viaţă. Din câte se pare, la mijloc a fost un conflict mai vechi, petrecut în urmă cu aproximativ o lună de zile, când Florin Bonea i-a luat apărarea cumnatei lui, în aceeaşi discotecă, ea fiind agresată de un membru al familiei Cristea. La acea dată, respectivii l-au ameninţat că-l vor omorî. Aşa s-a şi întâmplat. Când au auzit că a venit în discotecă, l-au urmat şi l-au chemat până afară, de aici începând totul. Bonea, în vârstă de 32 de ani, era căsătorit şi avea doi copii, de 8, respectiv 14 ani. Anul acesta, participând cu armăsarul propriu la tradiţionalul Botez al Cailor, eveniment care se derulează de 17 ani în localitatea Mihail Kogălniceanu, Bonea fusese desemnat câştigător al secţiunii viteză. Ion Cristea a fost arestat, dar şi alţi suspecţi, însă magistraţii şi-au mai schimbat opiniile între timp. În tot acest timp, familia tânărului ucis este nemulţumită de cum decurge ancheta, în aprilie ameninţând că-şi vor da foc în faţa Parchetului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108