REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ruşii au inclus Mamaia în top 10 cele mai bune plaje pentru petreceri

Ruşii au inclus Mamaia în top 10 cele mai bune plaje pentru petreceri

Replica API 9 iunie 2011 | 00:00 228

Staţiunea care "începe să vibreze noaptea"

Staţiunea care "începe să vibreze noaptea"

Mare, plajă, cocktail-uri şi muzică incendiară - combinaţia perfectă pentru o vacanţă de neuitat! Presa din Rusia a întocmit un top cu cele mai bune 10 plaje pentru petreceri. Potrivit kurortin-former.ru, plaja din staţiunea Mamaia merită un loc în acest top exclusivist! Iată:

Playa d'en Bossa, Spania

Este una dintre cele mai populare zone turistice ale Ibizei. Iată cum o descriu ruşii în top 10 mai-sus pomenit: O atmosferă uimitoare 24 din 24 de ore. Esenţa tropicală este prezentă în muzică şi în toate barurile şi cluburi de noapte, între care şi legendarul club "Bora Bora". Pe plajă puteţi cânta, dansa şi flirta non-stop.

Playa de Palma, Palma de Mallorca, Spania

Trebuie să fiţi extrem de încrezători în abilităţile voastre, dacă vă decideţi să vă relaxaţi pe o plaja imensă. Aici întâlnim cea mai mare concentraţie de hoteluri din Mallorca, reprezentată de un centru turistic desfăşurat pe aproximativ 4.600 de metri de plaja (Arenal). Ritmuri incendiare, odată cu răsăritul soarelui şi până târziu în noapte...

Paradis, Mykonos, Grecia

Mykonos nu este doar o staţiune de lux, dar şi locul cel mai zgomotos, cu cele mai nebune petreceri. O staţiune pentru cei bogaţi şi celebri, care vin aici pe iahturi private. Un loc unde marea şi cerul se întâlnesc într-o armonie perfectă, pentru a face visele tale să devină realitate - aşa descriu zona jurnaliştii ruşi.

Zrce, Novalija, Croaţia

Novalja are un aer modern şi cosmopolit, fiind principala staţiune a insulei Pag şi oferă numeroase atracţii turistice, dar şi posibilităţi de relaxare pentru o vacanţă ideală. Există trei discoteci - Kalypso, Papaya şi Aquarius care sunt foarte populare în rândul tinerilor.

City Beach, Nisipurile de Aur, Bulgaria

O combinaţie unică a mării calme şi calde, cu dealuri ce urcă de pe plaja acoperită cu nisip auriu de unde se trage şi numele staţiunii. Viaţa de noapte ocupă şi ea un loc important în această staţiune, existând cluburi de noapte, discoteci, spectacole, cazinouri etc. Sute de metri de plajă lată se transformă într-un club de noapte imens.

Playa Lloret de Mar, Lloret de Mar, Spania

Plaja Lloret de Mar se încadrează la categoria plaje "clasice" ale lumii. Peisajul este dominat de păduri de pini marini, care ajung până la malul mării, unde se află o mulţime de case de vacanţă şi de zone rezidenţiale. Zona unde este aşezat Lloret de Mar este caracterizată printr-un teren de coastă accidentat cu faleze abrupte, care au o înălţime de mai bine de 100 m.

Playa de Calella, Calella, Spania

Calella (Costa Maresme, Spania) oferă turiştilor o viaţă de noapte animată, dar şi vacanţe de neuitat graţie minunatelor plaje din această zonă. Datorita climei plăcute, pe perioada întregului an, la Clubul Nautic se pot practica diferite sporturi nautice. Terasele şi restaurantele de la malul mării îmbie vizitatorii să deguste din mâncărurile tradiţionale catalane. Cea mai bună muzică şi dans pe nisip - aceasta este vacanţa de vară ideală!

Pleasure Beach, Malia, Grecia

Pleasure Beach este un loc minunat pentru a petrece o zi, dacă preferaţi nisip şi mare, sau iarbă şi piscină, de asemenea, un jacuzzi, sală de gimnastică, snack-bar şi un bar unde puteţi obţine o gamă mare de cocktailuri.

City Beach, Nice, Franţa

Vorbim despre plaja uneia dintre cele mai boeme staţiuni din lume! Nu este locul potrivit pentru cei care vor să doarmă noaptea, ci pentru cei care vor să petreacă în discoteci.

Plaja Mamaia, România

Şi nu în ultimul rând, plaja Mamaia este cea mai renumită staţiune de pe Litoralul Românesc. Situată la Nord de Constanţa, între Marea Neagră şi Lacul Siutghiol, este staţiunea de pe litoral cu cea mai mare capacitate de cazare. Când soarele apune, staţiunea începe să vibreze. Petrecerile de noapte, cluburile şi discotecile sunt câteva din lucrurile care transformă staţiunea într-una dintre cele mai vizitate de pe malul Mării Negre. Cluburile din Mamaia sunt pe gustul oricărui iubitor de distracţii. Ritmurile alerte, ringurile de dans spaţioase, piscinele, concertele live şi muzica bună sunt ingredientele pentru o viaţă de noapte pe care nu o vei uita şi pentru care cu siguranta te vei reîntoarce - scrie kurortin-former.ru.

Tatiana BELIUŢA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108