REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

S-a aflat cine ar putea fi candidatul PSD la prezidențiale!

S-a aflat cine ar putea fi candidatul PSD la prezidențiale!

Replica API 4 mai 2022 | 23:21 1282

Chiar dacă mai sunt aproape doi ani până la viitorul scrutin în care va fi ales ocupantul fotoliului de la Cotroceni, subiectul alegerilor prezidențiale ajunge, din când în când, în atenție.

De această dată, Sorin Grindeanu, vicepremier și ministrul Transporturilor și Infrastructurii în Executivul Ciucă, a fost politicianul care a vorbit despre acest subiect, răspunzând unor întrebări în această privință. Prim-vicepreședintele PSD a ținut să spună că nu are în vedere o astfel de candidatură, la viitoarele prezidențiale. În schimb, a adus în atenție mai multe nume de potențiali candidați din partea PSD-ului la scrutinul pentru Cotroceni. Între ele, pe cel al liderului PSD, Marcel Ciolacu.

„Exclus (să candideze la prezidențiale -n.red), sunt alți colegi care sunt mult mai potriviți decât mine. Sunt mulți. Președintele partidului, îl avem și pe domnul Rafila, avem pe doamna Firea”, a spus Grindeanu, luni seară, la Antena3.

Întrebat dacă Mircea Geoană ar fi o posibilă variantă, Sorin Grindeanu a menționat în primă fază că actualul secretar general adjunct al NATO nu e membru al PSD. „Nu știu dacă va dori, deși (…) vorbesc destul de des cu dl Geoană poate fi de asemenea un candidat redutabil, care să câștige alegerile”, a susținut Grindeanu.

Grindeanu: „Marcel Ciolacu va fi un foarte bun prim-ministru”

Pe de altă parte, Grindeanu a negat și varianta că ar putea fi viitorul premier, la rotativa de anul viitor, ministrul subliniind că PSD-ul a decis să-l nominalizeze pe liderul partidului, Marcel Ciolacu, pentru această postură.

„Există o singură decizie în PSD și a fost luată în toamna anului trecut și votată în unanimitate, ca Marcel Ciolacu să fie propunerea PSD (de premier din 2023 – n.red.) și așa va fi”, a spus Grindeanu, acesta adăugând că „Marcel Ciolacu va fi un foarte bun prim-ministru”, potrivit national.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar de fapt nu sa aflat.. Un mare fasssss..
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468