REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

S-au reluat căutările pentru bărbații dispăruți în mare, la Vama Veche și Eforie! Video

S-au reluat căutările pentru bărbații dispăruți în mare, la Vama Veche și Eforie! Video

Virgil STOIAN 20 august 2023 | 10:05 2205

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au reluat căutările, duminică, 20 august, pentru cei doi bărbați dispăruți la Vama Veche respectiv Eforie. Pentru căutări au fost alocați câte 5 scafandri, un echipaj SMURD și o ambarcațiune.

S-au reluat cautarile pentru barbatii disparuti in mare, la Vama Veche si Eforie! Video

Seara târziu, în jurul orei 21.00, vineri, doi bărbați s-au aventurat în apele mării și n-au mai ieșit. Unul, la Vama Veche, acolo unde au intervenit TARGA Mangalia, un echipaj SMURD de la Stația Vama Veche şi o autospecială cu 3 scafandri.

Celălalt a intrat în apă la Eforie, să ajute un alt bărbat să îşi scoată din mare copilul luat de valuri. La faţa locului au intervenit ambarcaţiunea CBRN, un echipaj SMURD B2 de la Detaşamentul Port şi o autospecială cu 7 scafandri. Tatăl şi copilul au fost scoşi din mare, iar bărbatul care a intrat să îi ajute a fost căutat, în zadar, de militarii ISU.

Update: La Eforie, pe plaja Azur, corpul bărbatului dispărut a fost adus la mal de valurile mării.

Bărbatul dispărut la Vama Veche este în continuare căutat de scafandri și cu elicopterul.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiți pe faza poate va găsește si voua daca s-a reluat... deminatea.
4
0
Prin anii 70 uneori, in unele locuri din mamaia barcile cu salvamari, niste barci mari din lemn ca cele de pescari, stateau in larg la cativa metri dincolo de geamanuri si salvamarii strigau tot timpul si se certau cu cei care treceau de geamanduri, asta pe mare calma; ideea cred ca era foarte buna chiar daca foarte scumpa atunci si acum; ar trebui o multime de barci cu salvamari sa patruleze la geamanduri si sa arunce un colac celui cu probleme; ar fi foarte scump ptr tot litoralul dar cu siguranta ar fi eficient sau s-ar putea face numai in zonele aglomerate; in plus s-ar putea imagina un sistem de geamanduri poate de plastic cu o structura mai mare si forma adecvata de care sa te poti agata si tine usor pana vine salvamarul dar ar trebui instalate foarte multe cu zecile de mii si cate 2 - 4 colaci legati de fiecare geamandura cu funii de 10 m; evident ar trebui astupate gropile care creaza curenti periculosi; dar toate ar costa foarte mult
2
2
Era o vreme cand plajele erau sigure. Salvamarii aveau barci cu care se duceau rapid spre persoana in pericol si aruncau colac de salvare apoi o trageau in barca. Atunci salvamatii faceau salvare, tot atunci nu erau gropi imense la 300 m in larg. De unde s-a scos nisipul pentru largirea imbecila a plajelor . Care gropi au determinat aparitia unor curenti care nu existau inainte. Efectul este evident.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468