REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Salariații din unitățile subordonate Ministerului Tineretului și Sportului au intrat în GREVĂ GENERALĂ

Salariații din unitățile subordonate Ministerului Tineretului și Sportului au intrat în GREVĂ GENERALĂ

Replica API 9 august 2018 | 02:44 422

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret (SNST) a anunţat că salariaţii din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului şi din federaţiile sportive naţionale au intrat în grevă generală începând de miercuri, 8 august, de la ora 8.00, scrie hotnews.ro.

”De la declanşarea protestelor nu s-au făcut progrese în rezolvarea nemulţumirilor celor care muncesc în Sport şi Tineret, MTS-ul nu a iniţiat negocieri reale pentru deblocarea situaţiei reclamate. Angajaţii din subordinea MTS sunt hotărâţi să îşi recapete drepturile, să nu mai muncească fără să fie platiţi şi solicităplată egală pentru muncă egală.

Am acceptat prea multe compromisuri care ne-au transformat într-o masă de manevră şi aproape că am început să credem că asta este normalitatea. Ministerul Tineretului şi Sportului trebuie să înţeleagă că suntem determinaţi să ne obţinem drepturile şi că nu vom da înapoi”, după cum se specifică într-un comunicat al SNST.

Protestul se desfăşoară la nivel naţional si afectează activitatea din Cluburile Sportive Municipale, Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Casele de Cultură ale Studenţilor, Complexurile Sportive Naţionale şi Federaţiile Sportive Naţionale.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu zic ca daca se mareste, sa se mareasca la toata lumea, iar daca nu, sa ia de la aia care au mai mult si sa se dea si la ceilalti, nu?
1
0
datii inainte si obtineti si pensii speciale cu pensionare la 35,sportivi ,nu
0
0
Mai multi, ca si asa o freaca toata ziua!
0
0
Vreau si eu la ei sa nu fac nimic, salariul e mic dar nu fac nimic, perfect, sa plece ca are cine sa vina yeee
1
0
Daca ii dai pe toti afara , merge mai bine tot sistemul, nu fac nimic dar vor salarii mari, sa mearga sa munceasca undeva sa aduca plus valoare, in rest niste pierde vara
2
0
Ce munca fac acesti oameni ptr sport?? Care sunt scopul,eficienta si rezultatele lor in sport??? Sugacii astia nemunciti zbiara ptr salarii mai mari in loc sa-si caute de munca bine platita.Ministerul sportului sa-si reduca personalul care nu mai are nimic deaface cu sportul.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108