REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Șapte cetățeni străini care au trecut ilegal frontiera de stat, descoperiți de vameși

Șapte cetățeni străini care au trecut ilegal frontiera de stat, descoperiți de vameși

Victor ROTARU 30 decembrie 2023 | 11:00 1503

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în urma unor activități informativ-operative specifice, și cu ajutorul uneia dintre dronele de supraveghere folosite în zona de frontieră, au descoperit, în zona localitaţii Bugeac şapte cetățeni străini care au trecut ilegal frontiera în România din Republica Bulgaria.

sapte cetateni straini care au trecut ilegal frontiera de stat, descoperiti de vamesiCetățenii străini
    
Astfel, în data de 29.12.2023, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au depistat cele şapte persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nu vorbeau limba română. Acestea au precizat că sunt cetățeni sirieni şi un palestinian și nu posedă documente de identitate.

Persoanele au fost conduse la sediul instituției pentru efectuarea de verificări suplimentare, iar în urma cercetărilor a rezultat faptul că au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria.

sapte cetateni straini care au trecut ilegal frontiera de stat, descoperiti de vamesiImagini de la intervenția polițiștilor de frontieră

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat şi pentru identificarea și implicarea fiecărei persoane în săvârșirea infracțiunii.

La activitățile de depistare a persoanelor cercetate s-a beneficiat de sprijin din partea polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
1
Vamesii doar VAmuiesc in vama. Aia de langa vama sunt militieni de frontiera.
0
0
De ce nu scrieți adevărul? Politia de frontoera dormea și un cetățean din localitate a sunat șeful de post care a dat trezirea la Garda de Coasta. Plătim degeaba paza frontierei.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468