REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sărbătoarea Recoltei și Vinului Dobrogean s-a deschis oficial! Constănțenii, așteptați să își facă proviziile pentru iarnă

Sărbătoarea Recoltei și Vinului Dobrogean s-a deschis oficial! Constănțenii, așteptați să își facă proviziile pentru iarnă

Replica API 24 septembrie 2016 | 01:30 1997

Pe o piaţă cu tot mai multe produse cu pesticide, Consiliul Judeţean Constanţa îşi doreşte să păstreze tradiţia organizării unei noi ediţii a Sărbătorii Recoltei şi Vinului Dobrogean 2016. Astfel, reprezentanții CJC s-au implicat foarte mult în organizarea actualei ediții, ediție care nu va fi ca celelalte ci foarte diferită! Muzica populară nu va mai răsuna așa mult ca în anii trecuți, iar copiii vor avea propriul lor loc de joacă, dar și ateliere de creație.

Totodată, vor avea loc mai multe jocuri și concursuri tematice, jocuri ale bucătarilor, dar și show laser și jocuri de lumii. Pe scena de la Sărbătoarea Recoltei vor urca nume cunoscute cum ar fi: Phoenix, Alb Negru, Bere Gratis, Irina Loghin, Maria Dragomiroiu și alții. Astfel, constănțenii sunt invitați să se aprovizioneze cu produse de cea mai bună calitate și să participe la spetacole. Ca de fiecare dată Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogea se va organiza la Pavilionul Expozițional în perioada 23 Septembrie - 2 Octombrie 2016.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, alături de echipa sa, dar și de mai mulți parlamentari din Constanța, au fost prezenți vineri, 23 septembrie, a.c., la deschiderea oficială. Mai mult, președintele CJC a mers în vizită pe la fiecare stanf pentru a vedea dacă totul este în regulă. Acesta s-a declarat mulțumit de cum a început sărbătoarea. ''După cum știți am încercat o altfel de abordare pentru această sărbătoare. Vor fi 10 zile de spectacol și voie bună cu peste 200 de producători din județul Constanța. Îi așteptăm pe toți constănțenii să vină și să își facă proviziile de iarnă de la Pavilionul Expozițional. Sunt mulțumit de organizare și am observat că au ținut cont de solicitarea mea de a reduce prețurile cu 20%'', a declarat Marius Horia Țuțuianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108