REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Satul Cheia, la un pas de a avea staţie de epurare

Satul Cheia, la un pas de a avea staţie de epurare

Replica API 11 octombrie 2017 | 00:00 424

Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina

Conducerea primăriei din comuna Grădina a depus la Administrația pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare pentru unul din proiectele pe care le are în curs de finalizare, privind înființarea unui sistem de canalizare (stație de epurare și rețea canalizare) în satul Cheia, comuna Grădina, județul Constanța.

Satul Cheia nu dispune de un sistem centralizat de canalizare a apelor uzate menajere și a celor pluviale și nici de stație de epurare. Apele uzate menajere – de regulă gospodăriile deţin unităţi uscate pentru dejecţii cu gropi de acumulare săpate direct în pământ, excesul de umiditate infiltrându-se în pământ. Apele pluviale din zonele de locuințe, dotări social-culturale și economice sunt dirijate gravitațional în șanturile stradale. Strategia generală pentru punerea în aplicare a instalaţiilor de ape uzate se bazează pe cerinţele Tratatului de Aderare.

În vederea conformării cu acquis-ul comunitar s-a impus ca necesitate înființarea unui sistem de canalizare centralizat (stație de epurare și rețea canalizare) în satul Cheia.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am apreciat intodeauna ca sunteti un edil care va preocupa permanent,modul de viata si sguranta sanatatii acelor sateni ce populeaza localitatea Gradina siCheia,probabil ce le pastoriti.Interesant de aflat,din ce culoare politica faceti parte,sunteti un edil ce poate fi luat ca exemplu,nu numai aoa,mai fa ceva si pentru obste....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108