REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SC Asfalt Dobrogea SRL repară drumurile din Independenţa

SC Asfalt Dobrogea SRL repară drumurile din Independenţa

Replica API 10 decembrie 2018 | 00:00 1109

Primarul comunei Independeţa, Marius Ştefan, susţine că în primăvară vor începe lucrările de asflatare în localitate. Este vorba de un proiect de 4.978.634 de lei.

“Am semnatul contractul de finanţare, s-a organizat şi licitaţia. Agentul economic are la dispoziţie patru luni să facă proiectul tehnic, urmează ca din primăvară să înceapă lucrările”, a mărturisit şeful autorităţii locale. Proiectul este derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi este finanţat din fonduri guvernamentale. Societatea care a câştigat licitaţia este Sc Asfalt Dobrogea SRL. De achiziţie publică s-a ocupat Primăria comunei Independenţa, însă a apelat pentru această la o societate specializată. “De licitaţie ne-am ocupat noi. Am contractat o firmă de consultanţă şi ei s-au ocupat de toată procedura pe SICAP, întrucât procedura este destul de costisitoare şi nu am vrut să greşim”, a explicat primarul. Un număr de 15 străzi vor fi asfaltate. Vor intra în renovare acoperite cu foarte puţin bitum, alte pietruite, dar şi un drum de pământ. Cele 15 străzi din Independenţa au fost făcute în trecut, prin SAPARD, de atunci au mai fost întreţinute. Prin programul guvernanmental străzile se vor asfalta şi vor fi prevăzute cu rigole, cu acostament şi cu acces curţi. Dacă termenele vor fi respectate, proiectul se va finaliza în septembrie 2019. SC Asfalt Dobrogea SRL a fost înfiinţată în urmă cu 10 ani. Societatea deţine o parte din staţia de asfalt de la Ovidiu.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ha. Ha. Ha. E firma penelistului Comanescu Grigore, invechit in escrocheriile cu betoane la Constanta, acum alaturi de ginerele sau Crusoveanu Marian, consilier judetean responsabil de repartizarea banilor publici catre primarii si alaturi de cumnatul, fost candidat perdant la Navodari. Daca nici aici nu e trafic de influenta, ce sa mai zicem. Lucrarile proaste facute de acest Comanescu sunt celebre, el concura cu Condorii Sultz. Sa vedem ce urmeaza.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108