REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Firma Primăriei Constanța, sancționată de Poliția Locală!

Firma Primăriei Constanța, sancționată de Poliția Locală!

Replica API 20 noiembrie 2018 | 00:11 433

Ce ironie!

Ce ironie!

Și angajații Confort Urban au ajuns în vizorul polițiștilor locali! Societatea aflată în subordinea primăriei a fost sancționată de Poliția Locală, aflată și ea în subordinea primăriei, a fost sancționată, zilele trecute, pentru că angajații acesteia nu au respectat legea privind executarea lucrărilor de construcție/intervenții pe domeniul public și privat din Municipiul Constanța de refacere (asfaltare/montaj pavaje/betoane). Lucrătorii care efectuau lucrări pe bulevardul Aurel Vlaicu, dar și pe strada Soveja, au fost surprinși cu nereguli, astfel că, Poliția Locală a sancționat Societatea Confort Urban SRL cu sume cuprinse între 1000 și 2500 lei. Ce nereguli au descoperit polițiștii? Angajații, nu aveau echipament de protecție adecvat, nu au împrejmuit zona corespunzător cu gard de protecție înscriptionat cu mesajul: ”Ne cerem scuze pentru disconforul creat!” și nu respectau termenele prevăzute de autorizație.

Potrivit HLC 189/2017, operatorii economici/constructori/executanți de lucrări de construcție/intervenții pe domeniul public și privat din Municipiul Constanța de refacere, asfaltare/montaj pavaje/betoane au următoarele obligații: să delimiteze și să respecte perimetrul necesar executării lucrărilor conform Autorizației de Construire, să întrețină sistemle de dirijare a circulației în condițiile tehnice prevăzute de normativele în vigoare, asigurând permanent condiții pentru buna circulație a vehiculelor și a pietonilor și să modifice semnalizarea rutieră conform desfășurării lucrărilor, să folosească indicatoare rutiere de semnalizare temporară cu folie reflectorizantă clasa II High Intensity Prismatic, să amplaseze panouri care să indice: denumirea și adresa lucrării, denumirea beneficiarului, denumirea proiectantului, denumirea constructorului, număr de telefon, număr autorizație, eliberată de..., termen de execuție, data începerii și data finalizării lucrărilor. De asemenea, excutantul trebuie să pună la dispoziția angajaților echipament de protecție corespunzător activitățiii pe care o desfășoară cu respectarea normelor de protecția muncii în voigoare și să aibă inscripționat denumirea societății comerciale, regiei, etc. care execută lucrarea. Nu numai Confort Urban a fost sancționată.Și alți constructori care n-au respectat hotărârea de consiliu s-au ales cu amendă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa stiti ca pe noi constantenii nu ne incalzesc cu nimic scuzele pe o banda....este inadmsibil sa stam 20-30 min pe putin ca sa facem un traseu de 200 m - 300 m zi de zi....
3
1
Ai nostri Comunitari dorm acasa pe tura de noapte!
7
2
II DOARE IN PULA PT 1000 DE LEI , ACOLO SE FACE KAUFLAND SI TOMIS PLUS CARTIER REZIDENTIAL
11
1
de ce plm sa-mi cer scuze io ca firma, pentru rahaturile de utilitati ce apartin comunitatii. e deranjat ghertoiul de cetatean, ce este primul in producerea de mizeriei in jegul asta de oras?
5
8
Pol.loc. Porta Alba la amndat pe Raiciu Marcel pentru ca vine cu masina primariei acasa sa doarma si ca sufera de lene.
3
1
Tapu ai grija ca ti-o iei . ..
3
1
Agent de la locala ovidiu aghisan face abuz opreste masini in trafic si da amenzi un abuzer
1
3
Acolo nici nu lucreaza confort urban este alta firma
2
2
La oha sa nu bata la ochii prostilor...
9
5
Amenda se plateste din banii Primariei. Felicitari Politiei Locale. Pana acum nimeni nu se atingea de Confort Urban. Au pile peste tot.
12
4
Ce scuze ma ...am stat 3 ore pe varianta in coada...bataie dw joc ca dw obicei!
16
1
Ha ha . Si cine plateste amenda ?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108