REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Scandal în barul Magic Lounge: Iuzeir Raim a ajuns din nou în arest!

Scandal în barul Magic Lounge: Iuzeir Raim a ajuns din nou în arest!

Replica API 7 noiembrie 2014 | 01:04 1275

Judecat şi pentru şantaj

Judecat şi pentru şantaj

Interlopul Raim, care este judecat de către Tribunalul Constanţa pentru şantaj, a făcut-o, din nou, lată. Din câte se pare, Iuzeir Raim, de 39 de ani, alături de fiul său, Riat Iuzeir, de 22 de ani, Şenol Memet şi Erol Omer au provocat un scandal monstru în barul Magic Lounge din Mangalia, pe 25 octombrie, care s-a lăsat cu pumni şi arestări.

Iuzeir Raim, din Mangalia, a ajuns din nou, în arest. El a fost propus spre arestare pe 5 noiembrie, magistraţii hotărând să stea după gratii timp de 30 de zile. După gratii au ajuns şi Riat Iuzeir şi Şenol Memet. Toţi au fost implicaţi într-un scandal, într-un bar, fiind acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe dar şi tulburarea liniştii publice. Cât despre Erol Omer, el a fost lăsat în libertate. „Respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă formulată faţă de inculpatul Omer Erol, cercetat în dosarul nr. 1910/P/2014 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la lovire sau alte violenţe”, potrivit portalului instanţelor. Din câte se pare, inculpaţii au provocat un scandal în barul Magic Lounge din Mangalia, în data de 25 octombrie, în jurul orelor 23.00. Aceştia au tăbărât pe un alt bărbat, R.E., pe care l-au lovit, provocându-i leziuni ce au necesitat câteva zile de îngrijiri medicale. În plus, şi localul s-a ales cu pagube, fiind distruse mese cât şi alte bunuri. Angajaţii au apăsat butonul de panică, iar scandalagiii şi-au luat tălpăşiţa.

La faţa locului au ajuns oamenii legii, care au demarat cercetările, fiind identificaţi, după câteva zile şi făptaşii. Menţionăm că Iuzeir Raim a mai fost implicat în scandaluri în Mangalia, fiind arestat, însă este cunoscut de oamenii legii şi pentru alte fapte. Spre exemplu, pe 20 februarie a.c., Iuzeir, dar şi Iusein Sinan au fost reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare, dar magistraţii Tribunalului Constanţa au decis să nu fie arestaţi. Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa a depus contestaţie, iar Curtea de Apel Constanţa a emis mandat preventiv de arestare, pentru 30 de zile, pe numele lui Raim, la data de 26 februarie anul curent. Cei doi au fost săltaţi de oamenii legii joi, 20 februarie, în urma unor percheziţii domiciliare, fiind acuzaţi de şantaj. Mai exact, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Iuzeir Raim (în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile concurente de înşelăciune şi şantaj) şi Suliman Iusein Sinan (în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de complicitate la şantaj).

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale a rezultat că, în luna martie a anului 2012, în urma vânzării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, inculpatul Iuzeir Raim a promis că va achita unei persoane vătămate suma de 33.000 reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes. Această sumă de bani reprezenta o parte a prestaţiei promise de inculpat în schimbul imobilului dobândit de la partea vătămată. Inculpatul nu a achitat însă, către partea vătămată, decât suma de 13.000 euro, iar ulterior, la începutul lunii noiembrie 2013, ajutat de Suliman Iusein Sinan şi de o altă persoană, a exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra persoanei vătămate. Scopul acestora era de a determina persona vătămată să renunţe la încercarea de a recupera de la inculpatul Iuzeir Raim, pe căi legale, restanţa de 20.000 euro. Ulterior, el a fost eliberat din arest.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108