REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL ÎN TIMPUL FILMULUI, LA VIVO! UN BĂRBAT A FOST ÎNCĂTUȘAT!

SCANDAL ÎN TIMPUL FILMULUI, LA VIVO! UN BĂRBAT A FOST ÎNCĂTUȘAT!

Replica API 20 iunie 2018 | 00:08 1450

Scandal monstru la Cinema City din cadrul centrului comercial Vivo, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu! Doi bărbați s-au luat la harță în timpul filmului, lăsându-se cu pumni împărțiți, încătușări și propuneri spre arestare.

Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut pe 15 iunie, la ora 22.00, când Tiberiu Ciprian S. și-a ieșit din fire și s-a luat la ceartă cu un alt bărbat, aplicându-i o lovitură cu pumnul în zona feței. Cel mai probabil că acest conflict spontan a izbucnit din pricina neînțelegerilor cu privire la gălăgia din timpul vizionării filmului. Cert este că persoana vătămată a mers la Serviciul de Medicină Legală, iar oamenii legii au declanșat cercetările. Pe 19 iunie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Constanța, dar a fost plasat sub control judiciar, cu interdicția de a părăsi județul Constanța: ”Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privind luarea măsurii arestării preventive în dosarul nr. 5793/P/2018, faţă de inculpatul: S. Tiberiu Ciprian. Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpat. Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul va respecta următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul judiciar pe rolul căruia se află cauza ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei/domiciliului ; c) să se prezinte la organul de poliţie din circumscripţia localităţii de domiciliu, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. În baza art. 215 alin. 2 lit. a C. proc. pen. pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul nu va depăşi limita teritorială a judetului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar pe rolul căruia se află cauza”, potrivit minutei judecătorești. Totodată, judecătorii au decis ca Tiberiu Ciprian să nu se apropie de persoana vătămată, de martorii din prezenta cauză or pe care i-a observat la moemntul cand a avut loc agresiunea sau imediat după, direct sau indirect, pe nici o cale, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar pe rolul căruia se află cauza. El nu are voie să poarte sau să folosească arme. Cercetările continuă.

De precizat că persoana agresată este poliţist, în timp ce agresorul este cunoscut cu antecedente penale, fiind închis, în trecut, pentru omor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu iar Ciprian.....
0
0
In copilarie umfla prezervative folosite, pe post de baloane, scormonind prin tomberoane dupa coji de pepene, desertul lui preferat. E asa mi-l amintesc pe Ciprian.
3
15
Arun sa o iai pe mata in pula
19
1
Dupa 10 facuti pt omor, trebuia sa se abtina sa scuipe pe strada. Cam nesimtit si temperamental. Se pare ca ii e dor de Porta Bianca
3
19
Nu-l judecati. In scoala generala a fost sodomizat in mod repetat de catre un coleg mai mare, suportand umilinte de nedescris. Provine dintr-o familie dezbinata, in care prostitutia era la ea acasa, fapt care l-a impins sa urmeze un liceu militar, cu speranta ca se rupe de trecut. Pentru omorul comis, si-a ispasit pedeapsa, numai el stie prin ce atrocitati a trecut si in penitenciar.
4
15
Eu ma mir ca tipul lovit si-a tinut firea si s-a comportat civilizat la ce lovitura a primit si cum ii curgea sange. Ce sa faca angajatii? Ca la cat de nervos era individul ala, ii batea si pe ei... Trist. Spirit de Vestul salbatic...
8
18
Pai sa stea supraveghetorul de sala in sala si sa intervina ei pentru ca e datoria lor.Cu putin timp fuma unul in sala ,la film ,o electronica.Ce e de facut ,suporti sau te iei de gat cu el?Daca e unul care pentru omor a fost trimis la mall in loc de Jilava?
8
14
Voicu...ce informat esti....dobitocule
15
7
Santea Tiberiu Ciprian este unul care a fost la puscarie pentru omor.La 19 ani a fost condamnat pentru omor. In 2010 a iesit din puscarie ca fiind reabilitat si acum se vede ca va merge inapoi.Este etnic rroma.
15
13
Ce fac filmele americane si molurile din oamwni
3
14
Ce usor dai tu puscarie bai gica, mare judecator esti..
17
12
Un dobitoc ce se crede smardoi! La puscarie idiotule.
25
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108