REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL la Mangalia: Primarul Radu, ACUZAT că poartă masca la mișto, la întâlniri electorale VIDEO

SCANDAL la Mangalia: Primarul Radu, ACUZAT că poartă masca la mișto, la întâlniri electorale VIDEO

Replica API 1 mai 2020 | 00:00 5173

Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia, este acuzat de un cetățean al orașului că ignoră reguli de distanțare socială în goana după capital politic. Edilul a fost surprins într-o vizită pe un șantier din oraș, în timp ce dădea indicații inginerilor de șantier, sub privirile mai multor cetățeni care se aflau în case.

Cristian Radu

"Individul care a filmat trebuie să se trateze"

Purta mască, dar nu într-un mod corect, ci doar de imagine, la nivelul bărbiei, în stilul ministrului de Interne, Marcel Vela. Contactat pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu aceste imagini, primarul Cristian Radu ne-a explicat că nu vede nicio problemă și că persoana care a filmat ar avea probleme psihice.

"Dacă este vorba de videoclipul în care apar, în urmă cu câteva zile, pe șantier, eram alături de viceprimar și inginierii de șantier. Ceilalți oameni erau la balcon și am intrat în discuție cu ei. Acel individ care a filmat are o problemă medicală și ar trebui să se trateze. Trebuia să vedeți în ce hal urla și țipa. Un om sănătos nu s-ar manifesta într-un asemenea mod. Haideți să discutăm lucruri serioase.", a declarat, pentru "Replica", primarul Cristian Radu.

Acesta nu este însă singurul indiciu că primarul pare că a furat startul campaniei electorale. Primăria Mangalia a început o campanie de distribuție a măștilor de protecție locuitorilor. Până aici, nimic ieșit din comun, fiind un gest normal în contextul pandemiei de Covid-19.

Măști pe bază de semnătură, împărțite de primărie

Intențiile primarului sunt trădate însă de raționalizarea pe bază de semnătură a măștilor, dar și de postările de pe contul personal pe un site de socializare, preluate ulterior de pagina Primăriei Mangalia, prin care activitatea este împărtășită cât mai multor locuitori ai orașului.

"Fiecare persoane poate lua, pe semnătură, o singură mască pentru a evitasituațiile neplăcute în care unii ar lua prea multe, iar alții deloc. Precizez că la aceste centre se distribuie măști persoanelor sub 65 de ani. Celor peste această vârstă le ducem, la domiciliu, mănuși, măști și soluții dezinfectante. Mai fac precizarea că măștile sunt reutilizabile, ambalate individual și sunt comandate la un producător din orașul nostru, tocmai pentru a încuraja economia locală pe timp de criză.", mai anunță edilul.

De altfel, majoritatea informărilor și campaniilor sunt anunțate mai întâi pe pagina personală a primarului și ulterior ajung să fie publicate și pe pagina Primăriei Mangalia.

Video:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BAI JIGODIA DRAKULUI PUNE,TI MASCA LA GURA REGULAMENTAR CA ASA STITI SA AMENDATI LUMEA MAIMUTOI OPARIT
3
0
Un bou cordit care nici nu avea ce cauta pe acolo la ora aia pesedist inrait pe deasupra se ia de cei care muncesc ca .. nu au masca pusa corect. Ce canal faceam cu alde astia ...
3
1
macar jumatica a pus botul pe cand kkt cel mare,seful nu poarta asa ceva dar in schimb este f degajat cand ne obliga pe noi,muie iohanis,muie penele
4
0
Sa ma tuf in ziarul vostru
1
1
stau in Olanda, aici aproape nimeni nu poarta masca nici premierul Olandei nici ministrii cine vrea sa poarte cine nu nu.
3
0
DE NUL LUATI LA CONSTANTA.DAR LUATIL LA PACHET CU BORATU DE GOLGIU,UN LINGAU.VORBA LUI NEA NELU UN PROSTANAC.NU-L INTELEG PE PRIMAR DE IL POARTA DUPA EL,TARE PROST STE ,A VENIT DE DOUA ZILE IN AMNGALIA SI CREDE CA STIE TOT?????
3
2
Radu Cristian si-a revenit,a inceput sa-si iubeasca orasul natal si mai ales pe cetateni.Bravo,tot pe tine o sa te votez,termina proiectele incepute si o sa ai votul meu.
5
5
Doamne ce articol de tot rahatul!Stati linistiti,tot Radu Cristian o sa iasa primar!
6
8
Rosu ala care a pus postarea e un sclav de la Simpa care e dresat politic sa tina cu PSD. Frustrat ca i a daramat garajul comenteaza aiurea ca handicapatul ala care sta mereu cu telefonul in mana sa fie bagat in seama. Se pare ca a reusit
9
3
Hai si spune-mi in fata daca ma cunosti! P.s. Rosu
2
1
Carcotasi si nostalgici dupa vremurile cand tremuram de frig la minus 15 grade vor fi mereu Important e ca plus ca majoritatea sa fie normali
6
3
Asa primar ne dorim si la Constanta. Auzi tu le da masti si manusi gratuite,primarul sta pe santiere si dobitocii aia il ponegresc
9
7
Daca ar face si Fagadau macar jumatate din cate face Radu la Mangalia era si Constanta in rand cu Timisoara,Cluj sau Sibiu.
12
7
Noi psd istii lui Iorgus facem misto de pandemie. Nu ne place ce se reabiliteaza in Mangalia pentru ca asa avem ordin de la tata Iorgu sa facem galagie.
9
4
....la misto...muie cu cacat.
0
0
Cel mai prostalau primar pe care l am cunoscut vreodata , nu merita Mangalia asa ceva de atitia ani....
6
14
Lasa ma Sorine,asta sa fie pacatul primarului Radu Cristian si in rest totul sa fie bine,ma refer la aprobarile date si bani cheltuiti de primarie.
2
1
Eu nu vad pe niMENI CA TIPA. pRIMARU E UN mincinos si UN RETARDAT ca orice PSD-ist
5
11
baiatul care a filmat , un anume marius, este sub tratament neuro , aveti grija ca este violent !
13
2
un jeg de primar
10
12
Noroc cu voi, ca uite asa am aflat ca in oras se lucreaza, ca primarul este activ si ca pot afla ce se face in oras de pe contul lui si al primariei.
12
5
Pai normal cu purta masca in barba atata timp cat avea distanta regulamentara fata de ceilalti . Ce voiati, sa vorbeasca cu oamenii de la geam prin masca sa nu se inteleaga nimic ? Hai sictir !
12
9
Auzi la el statea de vorba cu inginerii de santier, te apuca rasul. Unde au facut aia facultatea de inginerie? Niste desculti toti pun borduri de juma de metri inaltime si pavele direct pe nisip. Vopseaua pe care o folosesc e mai mult var decat vopsea iar toate acestea sunt facute la preturi astronomice. Nicaieri nu e metru de bordura mai scump ca in Mangalia de pavele si gazon nu mai zic. Bugetul Mangaliei facut praf de acesti hoti ordinari. DNA nu vede ca baietii din cta sunt prieteni cu primarul, dar noi vedem lucrarile de doi bani care costa o avere si dureaza o vesnicie sa fie finalizate.
20
9
..siu eu voi pune masca la,,KUR...sa nu se infecteze bucile..de aceasta pandalie...
11
7
Pai cum sa puna masca peste chipul botoxat? Nu e pacat de investitie?
11
11
In Mangalia ....ca la nimeni..daca se face ceva in oras , nu e bine ...daca nu se face , de ce !??Daca primarul inspecteaza santierele , de ce nu poarta masca regulamentar ...sau de ce nu are opinci? Nenea ..descreieratu -le faci parte cumva din cei care au ramas fara mizeriile de garaje , in care dormea ti vara si inchiriati apartaamentele ???iti ocupa muraturile spatiul vital al casei si acum te sufoci??
13
12
Si odata cu acele materiale este ditribuit si ziarul Mangaliei , plus o scrisoare din partea primarului.
13
2
Cu masca pe gura o tine cand cere spaga , mare excroc este piticu primar
20
15
Mastile au fost distribuite de angajate ale serviciului de asistenta sociala intr-un mod total neigienic.Purtau manusi cu care deschideau usi, actionau manere, butoane de sonerie, manipulau rucsace, sticle cu alcool sanitar, registre,dupa care puneau mana pe mastile de unica folosinta, nu reutilizabile si nici ambalate individual,pe care le inmanau celor in cauza.Iar faptul ca trebuie sa semnezi ceva pentru care nu ai posibilitatea sa citesti pentru ca trebuie sa respecti distantarea sociala, mi se pare un abuz.
18
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108