REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL MONSTRU în zona gării: doi liceeni de la Navrom, bătuţi crunt! S-a lăsat şi cu LOVITURI DE CUŢIT!

SCANDAL MONSTRU în zona gării: doi liceeni de la Navrom, bătuţi crunt! S-a lăsat şi cu LOVITURI DE CUŢIT!

Replica API 21 septembrie 2018 | 00:00 421

sursa foto: youtube

Scandal monstru în zona gării din municipiul Constanța! 10 tineri s-au luat la bătaie în urma unui conflict verbal, ajungându-se la lovituri de cuțit, spitalizări și dosare penale!

Totul s-a petrecut miercuri, 19 septembrie, în jurul orei 15.15, când doi tineri în vârstă de 18 ani fiecare, unul din Năvodari și altul din Topraisar, ambii liceeni la Navrom, se aflau într-un mijloc de transport în comun. Aceștia au fost implicați într-u n conflict verbal cu un grup de 8 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 39 de ani, de etnie romă.

Mai exact, ei s-au luat la ceartă în autobuz. La gară, toţi au coborât. Unul dintre tinerii de la Navron a mers înspre parc, iar altul – spre un autobuz. În clipa în care a constatat că în parc îl urmează tinerii de etnie romă, liceeanul şi-a sunat colegul, să îi vină în ajutor. A urmat bătaia: pumni împărțiți, dar și lovituri de cuțit. Unul dintre cei doi tineri s-a ales cu o plagă înjughiată în zona lombară (ușoară), pe când celălalt cu traumatisme și hematom în zona mandibulară, fiind suspect de fractură.

Ambii au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța de echipaje SMURD, acolo unde au rămas sub supraveghere medicală. Polițiștii constănțeni au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment, urmând a se lua măsurile legale ce se impun. În funcție de rezultatul de la Serviciul de Medicină Legală se va face și încadrarea juridică.

Cum ar fi început scandalul

Colegi ai tinerilor de la Navrom susţin însă că întreaga ceartă ar fi pornit nu din autobuz, ci din liceu! “Ţiganii au venit la liceu, măzgăleau cu spray. I-a văzut şi o profesoară, care i-a alungat împreună cu cei doi colegi. Apoi, ei s-au intersectat în autobuz, unde colegii noştri au văzut că ţiganii iar se apucaseră de măzgălit cu grafitty.

Le-au atras atenţia, iar la gară au coborât cu toţii. Un coleg a plecat spre un alt autobuz, iar celălalt a luat-o prin parc. Atunci au venit ţiganii după el… şi mai departe a ieşit ce a ieşit”, au declarat, pentru “Replica”, mai mulţi tineri de la Navrom, colegi ai celor doi băieţi bătuţi.

L.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
amu la referendum, noua, astia mai bronzati ne da bani, ajutoare sau tre sa mai batem pe cineva . sa se stie ca in 48 nu se mai fura ca e oameni saraci
0
0
Moarte tiganilor!!!
6
0
Felul lor mizerabil de a fi nu mai poate fi suportat. Pe strada trebuie sa se comporte civilizat. Altfel vor suporta pedepse mari. Intre ei pot fi tigani, sa se fure si sa se bata doar intre ei.
9
0
E uite de ce noi ne cacam pe tigani ca nu au bun simt sunt salbatici de ne integrat
7
0
Bine ca politia locala se plimba cu masini noi tot orasu si dau amenzi pentru parcare, cu tot cu figurantu ala de Dogaru , care e vai mama lui... iar jandarmii, paraziti sociali ce pazesc politicieni si institutii in loc sa patruleze pe strazi.
21
1
Haideti sa ne organizam si sa dam foc la henri coanda, piata chiliei, piata grivitei, hanul balcan, oltenitei, autogara.
34
0
Tiganii ar trebui cazati acolo unde scria la intrare ,,arbeit macht frei".Ce mari beneficii aduce rasa asta?
30
0
vino........
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108