REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se asfaltează străzile în cartierul Compozitorilor

Se asfaltează străzile în cartierul Compozitorilor

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:54 1662

Echipele SC Confort Urban SRL au executat lucrări de asfaltare a zonei carosabile. Carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt, străzile de pământ fiind cuprinse în programul de investiții în trama stradală pe care Primăria Municipiului Constanța îl desfășoară în cartierul Compozitorilor.

În această săptămână, se va turna asfalt și pe aleile Muzicii și Colindelor.

Se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Simultan cu lucrările de asfaltare, echipele SC Confort Urban SRL au demarat astăzi procesul de amenajare a carosabilului pe strada Clopoțeilor.

De asemenea, pe aleea Ion Voicu și strada Iosif Sava se consolidează infrastructura rutieră, terenul este compactat în etapa premergătoare asfaltării.

Prin programul de investiții în infrastructura rutieră din cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe aleea Madrigalului și pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede.
0
0
Erdal gezolu vinde droguri pe str general manu din Constanta vinde din casa
0
0
Reclama pentru Confort urban si primarie. De ce nu sunteti corecti si sa criticati acolo unde fac lucrari proaste si in contrapanta. Toate asa zisele parcari sunt pline cu apa atunci cand ploua.
1
0
Inca se lucreaza. De 9 luni! Oricum, pana la iarna vor apare tasari siii, iarasi reparatii! Constanta este orasul carpelilor, aici nimeni nu are nivi-o viziune. Bulibasala totala.
2
0
Cine s-a mutat in haosul ala si a intrebat de canalizare "unde se duce pluviala si rahatul din casa", apa potabila "ce conducta are Raja, exista vreun put" si curent electric "ce retea exista in zona". Aviz celor care doresc sa se mute in diverse residence aparute peste noapte.
2
0
Dupa mai bine de 7ani a aparut asfalt pe Constantin Bobescu si a fost pus asa de "bine" ca apa dupa o ploaie nu se duce nicaieri. Strada este inclinata dispre R.A.R. spre Baba novac dar la aprox 100m de baba novac nu mai are panta si ramane acolo. Sistemul de canalarizare este subdimensionat si dau canalizarile pe afara. Pe langa asa zisa strada in stanga si dreapta ei nu s-a amenajat nimic. A ramas o amestecatura de pamant cu piata. Tot ce sa facut este praf in ochii fraierilor ca vin alegerile. Bataie de joc
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108