REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se cere demisia ministrului Muncii!

Se cere demisia ministrului Muncii!

Replica API 5 aprilie 2017 | 00:00 431

Lia Olguța Vasilescu, foto evz.ro

Cartel Alfa solicită demiterea Ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, dar și a Ministrului Consultării Publice, Gabriel Petrea, pentru modul în care au elaborat proiectul Legii salarizării și pentru felul în care au ales să se consulte cu partenerii sociali. Potrivit realitatea.net, sindicaliștii acuză că proiectul Legii salarizării a ajuns direct spre vot în Parlament, fără a exista consultări temeinice cu sindicatele. În cel mai bun caz, susțin aceștia într-o scrisoare deschisă adresată premierului Sorin Grindeanu, aceste consultări sunt o caricatură. În opinia sindicaliștilor, dezbaterile nu se pot face doar cu promisiuni și pe bâjbâieli. Ei mai acuză că Guvernul a avut de la început scopul de a elimina complet partenerii sociali din procesul de elaborare a acestei legi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr. ce vor demisia ? ca este olteanca ? si nu este ..... , Bai jegule ori vor lua si muncitorii, medici si profesoriisalarii mai mari ca tine bai Hosule, ai vrea ca legile sa apara asa peste noapte si sa te bage si pe tine in .... a mati !
0
1
Legea salarizarii unitare trebuie sa fie aceeasi atat pentru un angajat din mediul privat ca nu aplicata doar pt bugetari deoarece in tarile EVOLUATE ,in ANGLIA,GERMANIA ,ITALIA un contabil bugetar trebuie sa aiba acelasi salariu cu cei din mediul privat si invers nu-i faceti pe bugetari PRINTI iar pe angajatii la PRIVAT CERSETORI .Clasa muncitoare nu este formata doar din medicii si avocatii incadrati la STAT ,putin respect fata de POPORUL ROMAN
2
0
asa se intampla cand debutezi in politica afisand diverse, lipitori de profesie, neavand cu nimic de a face cu politica adevarata. Si sa ajungi direct ministru fara a avea anumite realizari si a dovedi ca esti capabil. Faptul ca te-ai inscris intr-un anumit partid si executi orbeste ordinele nu inseamna ca esti capabil. Consecintele se vad, mai bine zis, le simtim pe pielea noastra zi de zi. Safii ministru unei tari democratice numai pe motiv ca ai fost sluga lui draknea este trist. Mai grav este ca acesti neaveniti chiar cred ca sunt capabili
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108