REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se construiește o nouă pensiune turistică la Techirghiol

Se construiește o nouă pensiune turistică la Techirghiol

Replica API 4 martie 2017 | 08:30 311

Firma PACO ELAN dorește să ridice un imobil în orașul Techirgiol, oraș renumit pentru nămolul binefăcător. Recent, societatea a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare în vederea obținerii autorizației pentru proiectul „Construire pensiune turistică, împrejmuire, organizare de șantier și spații verzi”.

În prezent, terenul studiat se află în afara zonelor protejate, de interdicţie temporară sau definitivă de construire, a zonelor de interes public, nu a fost scos din circuitul civil în baza vreunui act normativ de trecere în proprietate de stat, nu este grevat de sarcini sau servituţi totale sau parţiale. Motivele care au determinat demararea acestei investiţii au la bază considerente de ordin turistic, tehnic şi economic. Oraşul Techirghiol fiind cunoscut ca o zonă turistică în curs de dezvoltare. Prin intermediul investiţiei ce se va realiza se aşteaptă o îmbunătăţire a serviciilor turistice în zonă şi creşterea capacităţii existente de cazare pe plan local. Imobilul propus înseamnă o pensiune cu 6 camere și doua apartamente, dintre care o camera si un apartament la parter şi cincicamere si un apartament la etaj. Accesul se va realiza dinspre strada Oituz. Clădirea se va dezvolta pe doua niveluri şi va conţine următoarele funcţiuni: la parter: vestibul, recepţie, grup sanitar (se parat pe sexe), sală mese, living room, bucătărie, un apartament, o camera de cazare, camera pentru centrala termica si oficiucu vestiar. Intrarea destinată publicului a fost prevăzută cu o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi de mişcare. Depozitarea deşeurilor se va face în europubele etanşe, acestea fiind amplasate pe o platformă betonată situată în apropierea accesului în incintă care este destinat numai evacuării regulate a acestora prin intermediul unei firme specializate. La etaj va fi un coridor de nivel, oficiu, un apartament și cinci camere de cazare.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mitica Ceara mai face o casa? Nu le ajunge palatul ala tiganesc? Daca nu plateste impozit de-aia...
2
0
la techirghiol deacum 70 si ceva de ani trotoarul de pe Puschin si de pe Eminescu tot la fel au ramas spor la munca domnule primar si ai putin respect de banii cetatenilor
6
0
cum iti permiti sa faci un oras de tampiti...daca imi permitea legea eu te exilam in covasna sau harghita sa vezi cum te simti minoritar acolo ..nu aici ...te ai bagat si tu in seama ca chilotii in kur
4
0
un oras plin de tigani, alogeni turci si amestecaturi de tatari, noi , romanii, suntem o minoritate, au inceput sa redenumeasca si strazile turceste!acum vor si lacu mana in mana cu primarul, consiliu local plin de turcaleti hoti si tataroi imputiti! romani...treziti-va....
7
2
Lacul techirghiol este al tuturo nu NUMAI al eccrocilor cr cauta sa profite
6
0
Ne intereseaza pe noi ca se construieste o pensiune turistica? De ce nu se introduc gazele? De ce nu se asfalteaza cele 22 de strazi ca promisiunea era toamna 2016? De ce nu se planteaza pomi pe strazi? Unde sunt semnele de circulatie pe strazi? Sau aceste probleme nu intereseaza cetatenii?
19
0
a inceput si asta ca Stan patitu sa vanda sa ia spagi uitand ce a patit fratele stan; vezi fraiere ca la terminarea mandatului ai un dosar pregatit din timp de noi localnici ce ti-ai batut joc cand am venit cu probleme iar tu ne-ai dat cu flit !
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108