REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se execută expertiza topografică în dosarul lui Zanfir Iorguş

Se execută expertiza topografică în dosarul lui Zanfir Iorguş

Replica API 5 iulie 2017 | 00:00 287

Zanfir Iorguș

Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 3 iulie anul curent, au decis sî amâne cauza pentru septembrie în dosarul lui Zanfir Iorguș în vederea efectuării expertizei topografice.

Zanfir Iorguș a fost trimis în judecată, în 2015, de către DNA, alături de Liviu Paul Botaş, la data faptelor viceprimar al municipiul Mangalia. Potrivit rechizitoriului, în perioada decembrie 2006 – 04.10.2007, inculpatul Iorguș Zanfir, în calitate de primar al municipiului Mangalia, în mai multe rânduri, nu a îndeplinit şi respectiv a îndeplinit în mod defectuos mai multe acte legate de atribuţiile de serviciu care decurgeau din funcţia publică arătată, prin aceea că nu a organizat o procedură de achiziţie publică conform OUG nr.34/2006, pentru executarea obiectivului de investiţii Obor de animale.

Executarea lucrării nu avea aprobarea consiliului local, iar plăţile au fost făcute în mod nelegal, din fonduri publice, către SC Euro Coram SRL, pentru o lucrare în fapt neexecutată, prin care a prejudiciat bugetul local al mun.Mangalia cu suma de 490.011,12 lei. Inculpatul Botaș Paul Liviu, în calitate de viceprimar al mun.Mangalia, a condus comisia de evaluare a ofertelor şi a atribuit contractul pentru realizarea obiectivului de investiţii Obor de animale, în cadrul unei proceduri flagrant contrare prevederilor OUG nr.34/2006, către SC Euro Coram SRL, deşi oferta acesteia era neconformă.

Ulterior, în perioada 22.03.2007 – 19.04.2007, a efectuat mai multe plăţi nelegale din fonduri publice către societatea menţionată, pentru o lucrare în fapt neexecutată, participând astfel în mod direct şi nemijlocit la prejudicierea bugetului local al municipiului Mangalia cu suma de 490.011,12 lei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la puscarie cu el! si vine si radu imediat! ati vazut cum a falimentat craciun de cand nu mai e iorgus primar? deci?
3
0
La Mangalia toti primarii sant nuste hoti cu dosare presa a tot scris desore toti cum au vandut orce palma de pamant cu port cu tot si faleze copaci statui si au adus in ultimii ani si din Cta alti mafioti de parca nu ii aveam pe ai nostri din oras care de 27 de ani a facut din Mangalia cel mai mizerabil oras de la malul marii din Europa politia este oarba si orce tip de om politic vandut ieftin pentru un scaun pe undeva sa va fie rusine bagabontilor.
2
1
daca aceasta expertiza topometrica se poate face asupra terenului,o expertiza psihiatrica asupra sufletului nesatul si nesatisfacut al acestui sobolan de gunoi nu se poate,facuse individul acte de proprietate unui neam si pe terenul cimitirului,grecesc,nemtesc de la plaja mica,de a recuperat individul in instanta parcul,ardei Doamne
4
0
Ma pis pe voi, am imunitate.
4
4
Asta e prejudiciu???? mor de ras fratilor... Conu are milioane puse deoparte. Baa ce mai prejudiciu a facut Iorgus!!! Nici de o masina lu' fisu' nu-i ajungeau banii astia. Cautati-l in America si lesinati!
14
1
Pe cand va fi luat la intrebari si Radu Cristian, zis "jumi-juma'"?
12
4
Ce moaca de hot ordinar are.un diabolic fara scrupule.
17
2
Si acum Conu zanfir i-a intors cu cheia pe Ozzy si moroianu sa faca referendum.....ca sa nu intre la racoare
14
3
Am o intrebare....curtea spitalului pe ce criterii sa vandut?
18
0
Se strange latul conule' .... se strange rau... e doar inceputul!
12
4
Piticule cat a costat acest articol la replica?ti-e teama de referendum sau de puscarie?si tu Colgiule nu mai comenta cu nume de femei!stim toti ca esti pasiv !
7
10
Euro Coram , de fapt firma lui IORGUS .... Coranu , patronul s-a imbogatit peste masura in mandatele lui Iorgus, BOTAS de fapt a fost fraierul de serviciu ce semna hartiile si tot sarac a ramas. IORGUS este VECIN cu toti cetatenii Mangaliei la cate terenuri si imobile are... De ce DNA nu cauta averea prin interpusii lui IORGUS ??????
19
1
Daca esti prost mori de foame in Mangalia. Toate javrele din politie si justitie au masini scumpe, Uita-te la ei asa cum fac si eu si femeia mea, dar noi ramanem cu uitatul. Fiecare se descurca cum poate in Romanika . Important este sa ai spate politicieni, asta am incercat si eu dar mie nu Mia reusit inca
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108