REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Se închid piețele agroalimentare din Constanța

Se închid piețele agroalimentare din Constanța

Replica API 8 noiembrie 2020 | 00:01 4829

Atenție, constănțeni! De luni, se închid piețele agroalimentare din oraș.

Începând cu data de 9 noiembrie 2020, activitatea următoarelor piețe din municipiul Constanța va fi suspendată: Tomis III, TIC TAC, CIREȘICA.

Se va permite activitatea următoarelor piețe: Brotăcei, Filipescu, I. L. Caragiale, piața agroalimentară de pe varianta Constanța - Ovidiu,

Piața Griviței se va redeschide după ce vor fi executate mai multe lucrări de reamenajare a spațiului (înlăturarea sticlei din tâmplăria de aluminiu) pentru a se asigura condițiile de funcționare cu respectarea normelor sanitare. Aceste decizii au fost luate pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID 19, în conformitate cu prevederile H.G. 935/2020, art.1, pct 9.

Poliția locală va informa producătorii care își desfășoară activitatea în piețele sus menționate și va asigura respectarea legii pe perioada stării de alertă.

Citește și:

Vergil Chițac: Primăria Constanța va asigura spații de desfacere pentru producătorii locali

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia au intrecut masura nu este nici un cap luminat unde sant primarii penelisti sa tina cu oamenii si cu cetatenii dc nu isi instiinteaza sefii de la bucuresti ca nu fac bine ce fac ce aveti fratilor cu pietele nu va durut capu cand ati debitat prostia ca la piata te imbolnavesti eu nu am vazut piete mai aglomerate ca supermarketurile
0
0
SE DESCHID TARGURILE LA TIGANII SPOITORI DIN HARSOVA CU VARSA IN CUR SA I ARZA PURUMB SI CARTOAFE RUSINEEEEEEEEEEE HARSOVA
0
0
Romani prosti si pe 6 decembrie tot PNL votati sa le dati toata puterea
3
1
Nu este ok.in tomis nord nu mai este nici o piata si pina la brotacei trebuie luat autobuzul.pe virus il punem in cui?
1
0
Cel mai incompetent guvrn este acesta adunatura conduse de un betiv si supravegheata de catre un hot de case. Multa multa muie lui Sica si Plavanului din deal.
4
2
Cu virusul in sange si foamea in gatlej,e perfect! Corect,asa vor romanii sa fie guvernati,caci ce sa vezi, vrem PNL-ul ma-sii. Bai,nu intelegeti ca astia nu sunt de dreapta si de fapt sunt niste gorobeti periculosi pentru tara?Nu vedeti ce fac? Da,va place,pai atunci nu mai tot scheunati si alegeti-i sa fie Iohannis cu guvernul si parlamentul lui,impotriva voastra a tuturor! Da,muie PSD ! Fiecare sa-si dea muie si sa laude dictatura lui Iohannis! Ma rog,cine mai iese la vot sa voteze,eu nu mai merg ca si asa smenurile intre gastile de ticalosi sunt facute .
6
2
O sa votam si noi in supermarketuri stati linistiti... sa vedem cine o mai iesi la vot sau cine va mai vota cu pnl
7
0
cel mai slab guvern cu decizii de tot kkttul ,daca inchideti pietele inchideti-n plm si carrefour,lidl.etc........altceva nu stie decat sa inchida tot ca e cel mai simplu daca zic aia de vest sa stea in maini o luna imediat se comformeaza sclavii
14
1
suntem iar pe la 1800 saraci si analfabeti numai ca acum e mai rau ca atunci acum exista metode moderne de supraveghere si represalii cum ridica ciocu iobagu putin gata militia navaleste cu ciomegele.O sa-i ridicati statuie lui Ceausescu in maxim 10 ani va fi declarat erou alaturi de eroii adevarati ai Romaniei.Boierii lacomi acum se numesc politicieni sau''oameni de afaceri''.Se inchid toate sursele de venit pentru saracii Romaniei,se maresc taxele.Cine a vazut Morometii intelege,filmul ala e absolut de actualitate.Suntem singura tara saraca din Europa cu cele mai mari preturi la alimente .
13
1
Sa vezi specula acum...20lei kg rosii
9
1
Au inchis mafia tziganeasca care controlau pietele astea.
12
4
unde sunt masurile compensatorii? sunt oameni care nu mai pot pune o paine pe masa familiei,sunt fortati de stat sa nu mai lucreze,..dar oamenii astia au rate,au familie,au copii ,se iau tot felul de masuri dar nimeni nu se gandeste la omul de rand...nimeni TRIST
18
0
Ati avut grija grofilor sa-i umiliti din nou pe romanii iobagi ! Multumim KLAUS ! Multumim LUDOVIC ! Multimim Siegfied ! Dar si cand o exploda mamaliga ... sa vedem daca Germania o sa va dea azil politic , nenorocitii dracului de vanduti !!!
23
3
Ramane deschisa piata Brick.Motivatia e legata de magazinele din interior.
8
4
lasa sa faca multinationalele bani cu halele lor pline de cancer
17
0
Intrebare pentru destepti: Unde dracu iei mai repede covid? in supermarket sau piata agroalimentara? Cu ce dracu sa plateasca taranul de la stat bancar cacat digital? Chiar si cei de la oras...voi nu sunteti normali noi nu avem nici hartie igenica si astia vor sa platim.... cu cacat.Ce vreti voi nu se poate prostavanilor ca nu avem bani in conturi.Noi suntem saraci lipiti.cei cu venit mediu cu imprumuturi in banci. Romanii sunt in sapa de lemn.Cand vor avea taranii si pensionariii,muncitorii pensii decente atunci vor avea majoritatea bani in banci.Pana una alta suntem umiliti si terminati.
17
0
In curtile scolilor se pot amenaja piete volante. Toti copiii invata de acasa. Trebuie respectata curatenia
14
1
O VESTE EXTRAORDINARA! TREBUIA INCHISE! NU AR MAI TREBUI DESCHISE NICIODATA PENTRU CA ACOLO NU SUNT PRODUCATORI AUTENTICI! E MAFIE!
12
11
Piata Brick ramane deschisa, cea de la exterior. Nu poate anunta primaria vizavi de pietele private
9
2
Lepre proaste in guvern. In moluri nu e la fel ?? Au gasit locul de infectare, gata. Dupa alegeri o sa ne spuna ca sunt 25000 - 30000 de infectari si ne baga in casa cu forta.
19
5
Inchideti si mallurile cretinilor
24
3
Piata il caragiale are o taraba atat. Care piata?!
20
1
Si citu securistu COVID 19 ce mai paoa
8
7
ci o taxa, vindeau legume la pret dublu prin cartiere in tarabe mizerabile.
22
2
Piata Brick ?....
16
4
aia care faceau bisnita cu legume fructe se vor face tamplari.te asteapta la cotitura sa-ti dea la tampla sa ia portofelu!
26
2
Raman ciorile fara obiectul muncii! Nu mai au cu ce si pe cine jecmani!
36
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468