REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se întâmplă la Constanța: AGRESATĂ de SOȚ pentru că a IEȘIT cu FETELE în Vamă

Se întâmplă la Constanța: AGRESATĂ de SOȚ pentru că a IEȘIT cu FETELE în Vamă

Replica API 19 iulie 2019 | 00:57 414

Un bărbat din Constanța a fost evacuat din locuința familiei și nu are voie să se apropie de soția lui, după ce, la data de 14 iulie, a agresat-o pe motiv că a plecat cu fetele și că nu știa de ea, chiar dacă femeia îi spusese de mai multe ori unde se află, după cum a declarat în fața judecătorilor, acolo unde a ajuns pentru a solicita ordin de protecție. Care a și fost emis.

Potrivit declarației femeii, la data de 13.07.2019, a sunat nașa lor, care este vecină cu ei și i-a invitat la un grătar. A acceptat să meargă chiar dacă știa că soțul ei este scandalagiu atunci când consumă băuturi alcoolice. Înainte, femeia a mers până la spital, iar când a ajuns și ea la grătar, se afla toată lumea care a fost invitată, era veselie multă. La un moment dat, în jurul orei 18.30, potrivit rolii.ro, nașa ei și celelalte persoane de sex feminin au zis că doresc să meargă în Vamă, urmare a unor glume cu privire la vârsta lor. Având în vedere că ea era singura care nu consumase băuturi alcoolice, s-a oferit să conducă ea. Soțul ei a întrebat-o cu ce mașină dorește să plece întrucât au două mașini, iar ea a precizat că ar vrea să meargă cu Opelul, pentru că îl conduce mult mai ușor. Atunci el, de față cu nașii lor, i-a dat cheile autoturismului, precum și talonul, urmând ca ele să plece în jurul orei 21.00. Pe la ora 19.00 ea a plecat de la grătar acasă împreună cu fetița, întrucât era frig, iar soțul ei a plecat împreună cu nașul lor la ei acasă și probabil au mai continuat acolo întâlnirea. La ora 21.00 a plecat în Vamă, la 22.00 și ceva l-a sunat și i-a spus că a ajuns, iar la ora 2.00 a ajuns acasă. Și atunci a început scandalul. În momentul în care s-a băgat în pat, soțul era treaz, i-a spus să dispară, că este o nesimțită că a plecat de acasă, spunându-i să meargă să doarmă în sufragerie. Cum nu a putut deschide canapeaua, a mers într-un alt dormitor. Pârâtul a venit, a lovit cu pumnul întrerupătorul, motivând faptul că trezește copilul, iar ea trebuie să doarmă unde vrea el, nu unde spune ea. Reclamanta a precizat să o lase în pace, sens în care a aprins lumina, motivându-i pârâtului că nu poate dormi în sufragerie întrucât nu poate întinde canapeaua, însă în același moment a izbit-o cu capul de perete. Ea a prins telefonul cu o mână și a promis că dacă o mai bruschează va suna la poliție. Atunci el i-a luat telefonul și l-a aruncat pe jos, iar pe ea a izbit-o din nou de perete. Audiat fiind, bărbatul a spus că nu a agresat-o și că doar a împins-o. Însă, instanța a decis că, timp de 4 luni, el să fie evacuat din apartament. De asemenea, a primit interdicţia să se apropie de femeie sau să o contacteze.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Transatul se executa in bucati mici,mititele.....
0
0
El tre sa aiba bani, sa aiba vila, obligat masina sa munceasca zi lumina, original, sa-o-ntretina --- Ea sa faca tot ce vrea fara discutii si sa-si rupa ruju-n pula satisfacand necunoscutii --- Ti s-a-ntamplat e bine, poti s-o bati in timp ce bei dar sa nu te traga-n tzeapa sa dea coltu', hei --- Inca-un bot lezat la catalog, sa nu iti para rau, se va gasi mereu un fraer s-o repare-n locu' tau --- Tot raul e spre bine, esti barbat, pana la urma, rolul tau ca individ e sa gasesti alta mai buna.
4
0
au plecat bagajele la produs
5
0
Nevasta nu-si inseala sotul decat la mare. In alte forme de relief: munte, poiene, campii, luminisuri - puur si simplu il adora.
7
0
,,Da, asta e un caz de 300 ."
2
0
Daca a intrat cateaua in calduri n-a mai rezistat si a plecat cu haita de catele in Vama spre disperarea sotului care intretine o haimana .
8
1
s-a umplut de nudisti care stau special cu sulele spre strada, fac special sa-si bata joc de oameni, ii vad pana si copii mici. plin de perversi jegosi si nesimtiti, s-a stricat de tot Vama
11
3
Daca tot ii place in vama de ce nu o evacuati pe ea din casa sa se duca sa doarma acolo? A cui e casa? Nu cumva a fraierului? i-as omora pe judecatorii si politistii care aplica asemnea legi cretine iar pe jartelel care abuzeaza de asta le-as trimite pe post de consumbaile taharush la arabitzoi!
13
2
Si Nasa , Nasa mare ? A fost si ea '' machiata ''de Nasu ' ? Uite asa , ca fetele... Auzi la ele , fetele , cochetele , hai in vama ca-i de ...arama , madularul !
13
2
Asa se intampla, muncesti o viata, platesti ratele la banca ptr casa si te trezesti in strada si cu ordin de protectie. Desteapta tipa!
17
3
La aceasta lucrare de control de la mine aveti calificativul Suficient pentru ca s-a introdus personajul Nasa in actiune si ati lasat lucrarea fara deznodamant, nu stim nasa cu cine s-a spart in vama si daca a fost si ea batuta sau nu.
22
1
Cat de tampiti puteti fi toti masculii care comentatii aici?
7
13
eu umblu in vama doar cu maritate pe timp de vara
20
2
Batair numai in gura.....curve ordinare
20
3
Sa vedeti ce a patit nasa Super articol.....
16
0
I se facuse de subt puli ... impreuna cu nasa ! Cu copilul.mic acasa l-a lasat pe fraier zi Ea tusti la Vama Veche la drogati ! Suntem satui de mamici din astea ... moderne !
18
8
Vai , ce puternic si destept barbat... Mah boule daca o batea tac-tu pe ma-ta , trebuie sa-ti bati si tu sotia...?!?
9
19
In stilul asta imi povestea odata un taximetrist
28
0
Asa povestesc babele la tara pe bancuta din fata curtii. Du-te la scoala!!
25
1
lasa ca vine Amantu in locu lui ,,patu va fi caldut.
18
4
Compunere, clasa a patra...asta e senzatia care o am citind acest articol. Nu stiu ce se intampla aici la Replica de ceva vreme, ati schimbat angajatii ? Asta e un exemplu clar despre cum NU ar trbui sa arate un articol , ar trebui predat la facultatea de jurnalism
45
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108