REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se JUDECĂ APELUL în dosarul BĂTĂUŞULUI din TRAFIC

Se JUDECĂ APELUL în dosarul BĂTĂUŞULUI din TRAFIC

Replica API 28 octombrie 2021 | 21:18 1390

Daniel Florin Albu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta este acuzat că, în timp ce se afla în trafic, la volanul autoturismului său, a lovit pe A.D. cu pumnii și cu picioarele, cauzând astfel blocarea traficului în zonă și crearea unei stări generale de agitație și indignare în rândul persoanelor care se aflau în respectivul perimetru. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea inculpatului la pedeapsa de 9 luni de închisoare cu suspendare, și amendă penală în cuantum de 6000 de lei. Sentinţa a fost comunicată pe 1 iulie 2021 iar apelul urmează a se judeca pe 9 decembrie 2021.

Cum s-a petrecut incidentul

Conflictul s-a petrecut la intersecția străzilor București cu 1 Decembrie 1918, atunci când victima, care se afla la volanul mașinii sale, a fost salutată de către fratele său, care traversa strada. Iritat din cauza vitezei cu care mergea mașina lui A.D., inculpatul l-a claxonat pe acesta. Mai mult decât atât, inculpatul s-a dat jos din autoutilitara pe care o conducea și a mers în dreptul autoturismului condus de persoana vătămată pe care, prin geamul deschis, a lovit-o cu pumnul în zona capului. Cu toate că fratele victimei a încercat să oprească agresiunea, A.D. a mai fost lovit o dată cu pumnul în cap, lucrul care i-a provocat căderea la pământ. Conflictul a fost oprit doar prin intervenția unui alt participant la trafic. În urma loviturilor, victima a prezentat, la examenul obiectiv, tumefacții în zonele temporală stângă, preauriculară stângă și occipito-cervicală stângă, echimoză pe antebrațul stâng și excoriații la nivelul cotului stâng, genunchiului drept și suprascapular stâng. Totodată, s-a stabilit că leziunile au fost produse atât prin lovire cu corpuri dure, cât și prin lovire de corpuri dure, și au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Ce a spus instanţa

La stabilirea pedepsei, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au avut în vedere faptul că inculpatul nu are antecedente penale, și-a recunoscut vina, este angajat și a fost de acord să achite o parte din prejudiciu. Daniel Florin Albu a fost condamnat la pedeapsa de 9 luni de închisoare cu suspendare, și amendă penală în cuantum de 6000 de lei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108