REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se mută Serviciul de Impozite și Taxe în centrul comercial Tom?

Se mută Serviciul de Impozite și Taxe în centrul comercial Tom?

Replica API 16 aprilie 2017 | 00:00 561

La începutul lunii ianuarie 2017, agenţia fiscală nr.6 din cadrul Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa s-a mutat într-un sediu nou şi modern, la standarde europene. Ei bine, se pare că nu este singura agenţie fiscală care îşi schimbă locaţia în 2017. Conducerea SPIT a declarat pentru cotidianul „Replica” de Constanţa că în primăvara acestui an intenționau să deschidă un punct de lucru în centru comercial TOM-Carrefour, însă acest lucru va mai dura.

Pentru că aproape toate sediile SPIT sunt la standarde europene, conducerea instituției și-a propus să mute agenția din Palazu la centrul comercial TOM-Carrefour, însă acest lucru nu este posibil momentan. „Construcția unde își desfășoară activitatea SPIT, situată pe strada Badea Cârțan nr.3, va fi supusă unei expertize tehnice în vederea stabilirii caracteristicilor de rezistență și stabilitate a construcției și determinarea aptitudinilor de comportare în continuarea acesteia. Serviciile de expertiză tehnică se vor presta în conformitate cu prevederile Legii nr.10/1995, Hotărârii nr. 925/1995 pentru aprobarea Regulamentului de verificare și expertiză de calitate a proiectelor. Se va realiza un raport de expertiză pentru fiecare dintre corpurile imobilului supus expertizei, un studiu geotehnic al terenului și întocmirea releveelor structurale ale costrucției. În urma acestei evaluari se va decide dacă este necesară mutarea compartimentelor care își desfășoară activitatea în această clădire”, susțin reprezetanții SPIT. Precizăm că în total există şase agenţii fiscale pe raza municipiului Constanţa. Dintre acestea, cinci sunt pentru persoanele fizice şi una pentru persoanele juridice. Agenţia fiscală nr.1 se alfă pe strada Badea Cârţan nr.3, acolo unde funcţionează şi agenţia fiscală nr.4. Agenţia fiscală nr.2 are trei locaţii: una pe strada Nicolae Grindeanu, Ecaterina Varga şi Bulevardul I.C. Brătianu. Agenţia fiscală nr.3 este cea din strada Sulmona, iar agenţia nr.5, cea de la City Mall. Agenţia nr.6, cea care se ocupă de persoanele juridice, s-a mutat recent în casă nou, mai exact întru-un sediu mare şi modern pe bulevardul Tomis nr.112.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa se deschida sedii ale SPIT si la portile cimitirelor ca nu cumva sa scape vreunul pe lumea cealalta cu vreo restanta la ei!Iar de amenajarea sediilor respective se va ocupa vreo firma de-a lui Uzun sau ale vreunei rude apropiate!Majoritatea institutiilor statului seamana cu niste SRL-uri ale sefilor institutiilor respective,zici ca sunt patroni nu doar functionari angajati ai statului!Pe unii ii uita Dumnezeu cu anii pe functiile respective,iar la achizitii de materiale sau servicii se lasa cu spagi grele!
4
1
Ai dreptate, dar tocmai de aia se muta - ca nu mai merge treaba si tr sa le bage niste bani in buzunare la patroni si sa vina si parandaratul, nu-i asa Uzunico?
4
0
Sa se mute in pustiu. Defapt chiar acolo se muta.
2
2
E liniste totala in Tom. S-a dus perioada de glorie din anii 2006-2008. Erau zile in care stateai 10 min la casa. Acum e trist, dezolant...
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108