REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se reconfigurează zona bulevardului Aurel Vlaicu. Ce spune Făgădău

Se reconfigurează zona bulevardului Aurel Vlaicu. Ce spune Făgădău

Replica API 9 iulie 2018 | 00:00 352

Oborul de pe varianta Constanței a fost unul dintre cele mai mari târguri din oraș, locul în care comercianții din toate colțurile județului Constanța s-au strâns pentru a face afaceri prospere. Acesta a fost odată cel mai mare punct de vânzare din care constănțenii își achiziționau diverse, de la biciclete sau ustensile, la haine pentru copii și lenjerii de pat. Adică, diversitate! Oborul de pe Aurel Vlaicu a fost cândva “mall-ul” orașului Constanța.

Acum, oborul a rămas doar o amintire. Autoritățile locale constănțene doresc dezvoltarea bulevardului printr-un proiect de infrastructură de mobilitate.

„Nu știu dacă acolo vom avea fie o autogară sau un punct nodal între rutele de transport public. Nu se știe sigur dacă acolo vom avea o străpungere, pentru că știți că avem planificat un bulevard în spatele cartierelor Impact, Tomis Plus, care să lege această zonă de impact cu Aurel Vlaicu, dar în orice caz ce facem acolo reprezintă infrastructură de mobilitate. De altfel, tot bulevardul Aurel Vlaicu, după cum ați văzut, își schimbă nu doar aspectul, ci și funcțiunile. Practic activitățile acelea de fier vechi, depozitare fără foarte mare valoare adăugată, începe să se repoziționeze pe zona bretelei Constanța-Ovidiu, iar în zona bulevardului Aurel Vlaicu apar investiții din ce în ce mai serioase. Aurel Vlaicu nu mai este un drum ce centură al Constanței, ci este și va fi un bulevard extrem de important și de bine dezvoltat economic al Constanței”, a declarat primarul Decebal Făgădău, de dată recentă.

De asemenea, urmează construcții foarte importante pentru orașul nostru. “Urmează multe investiții, iar zona Aurel Vlaicu va fi destul de ridicată din punct de vedere al adresabilității pentru tineri, pentru un mediu urban în conformitate cu momentul actual”, a adăugat primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aurel Vlaicu un punct important ,cand nici nu are trotuare. Ati facut trotuarele alea care nu duc nicaieri si nu sunt nici treceri de pietoni. Fura astia banul public ca in codru.
1
0
Fagadau conducea si in timpul lui Mazare, cand drogatul era la pasarici.
1
0
Alo asta zice ca poate face autogara ? Pai dupa ce ati vandut o pe aia din Tomis 3 care avea toata infrastructura.
0
0
Soseaua de coasta nu s-a mai facut pentru ca prosti ca tine s-au revoltat ca incaseaza Mazare spagi si tu nu, iar guvernul PDL nu a alocat bani pentru realizarea promisiunilor din campania electorala. Au preferat sa faca sali de sport in comune, parcuri unde sa pasca iarba vacile si terenuri de fotbal in panta. Asa a vrut trioul Base,Boc si Udrea si asa s-a facut. Despre ce vorbim miratule
4
2
Bai da astuia nu-i este rusine cu minciunile?Din campania electorala a promis:strapungere de la Carrefour la Vivo prin spatele oborului,Amenajarea lui Stefan Cel Mare cand era vice promitea terase si alte reamenajari,soseaua de coasta,Sa mai spunem de largirea lui Soveja -minciuna a penalului de Mazare inca de la primul lui mandat.
3
1
Oborul se va face...un cadou catre un smecher, etc. Spit Regional se va face, scuze, incepe, in cel mai fericit caz cu bani de la CJ, etc. Strategia cu St Cel Mare e ca totul sa ramana asa pana va cadea peste ciorile de acolo, poate le mai imputineaza sau le sperie catre HC. Tomis Minus, Primo, etc sa mai mestece putin noroiul la picior si poate in urm 10-15 ani ne mai gandim. Alta intrebare...
3
1
Astia vor sa faca in locul oborului un sens giratotiu MARE care sa bata toara recordurile in materie de marime.....deci pentru Fagadau marinea conteaza
4
3
Pe Stefan cel Mare, de ani de zile, nu sint in stare sa planteze doi pomi sa puna citeva ghivece cu flori. Ce pretentii sa ai de la veneticii astia. N-au nici o legatura cu Constanta.
12
3
Dar cu strada Stefan cel Mare si centrul adevarat al Constantei, care e gata sa se prabuseasca, oare n-are nimic in plan dl primar Fagadau?!!!!
11
3
Cu cine vorbesti Ioane? Cui te adresezi caraghiosule? Parca ai fi la sindicat. Faceti, dregeti, etc, dar cine mai precis. Ziaristii de la Replica?
5
5
Faceti naibii o strada care sa lege tomis plusu cu aurel vlaicu prin campul ala si in locul oborului faceti un parc si incurajati prin micsorare de impozite firmele mari sa-si faca sedii prin zona !!!
10
2
Vesti bune pt clica lor de spagari , sa mai faca niste blocuri , retrocedari si cine stie ce escrocherii. Ar fi bine ca primaria sa atraga ceva investitori in fabrici .... in Constanta sunt cele mai mici salarii Dle Fagadau !
13
1
lasati blocurile, mai bine largiti soseaua ca nu se mai poate cu travicul
14
1
sa faca un tunel de la Vivo la Carfur...si cu un mod rutier subteran pe sub lac spre Mamaia.
9
5
F. bine ai procedat d-nule primar cu tiganii care veneau cu toale urate, vechi si le expuneau pe trotuare.Mai veneau si cu caii, incurca circulatia.
8
2
s-au terenul va intra in posesia domnului primar pentru a-si construi un mic ansamblu rezidetial al dansului?
11
5
..era vorba ca se scoate traficul greu din acest oras turistic..era vorba ca se va construi un spital regional..era vorba ca se vor deschide toate unitatile de la ora 8,00..era vorba ca se vor respecta multeee !!
14
3
Totul e cu urmeaza, va fi, va pati, se va intampla, se va face, se va drege. In rest, niste mari amanari, ca la o amarata de autorizatie de constructie pentru o casa sau sa te conectezi la gaze, curent , civilizatie elementara. Asa va urma si mandatul lui urmator, cine o mai vota vreodata cu el.
15
1
Limba de lemn
5
3
hai cu blocuri acolo lingauleeeee
8
4
Betoane la greu , spatiu verde nu ne trebuie. O sa murim sufocati de betoane si praf. Halal oras
24
3
Nu faceti si niste parcari?
19
3
Esti mai prost ca noaptea pe intuneric
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108