REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se ridică un bloc cu 6 etaje pe malul lacului Tăbăcărie! Investitor: soţul unei directoare din Primăria Constanţa

Se ridică un bloc cu 6 etaje pe malul lacului Tăbăcărie! Investitor: soţul unei directoare din Primăria Constanţa

Replica API 5 mai 2017 | 00:00 2162

Potrivit unui memoriu depus în atenţia autorităţilor, Oil Depol Service SRL intenționează să construiască un imobil cu parter și șase etaje pe malul lacului Tăbăcărie, aproape de intrarea în stațiunea Mamaia.

Construcţia va avea destinaţia de locuinţe colective – la parter va fi: hol acces principal, lift persoane, spaţiu tehnic, casă scării şi un apartament, la etajele 1 – 5 vor fi: hol acces, casă scării, lift persoane, spaţiu tehnic şi 3 apartamente pe fiecare etaj, iar la etajul 6 va fi: hol acces, casă scării, lift persoane, spaţiu tehnic şi 2 apartamente. Acoperişul peste etajul 6 va fi de tipul – terasă necirculabila. Terenul este situat pe bulevardul Mamaia nr. 275, Municipiul Constanţa, judeţul Constanţa.

Suprafaţa terenului este de 519 mp. Accesul auto la teren se face pe latura de est din bulevardul Mamaia. Accesul pietonal la teren se face pe latura de est din bulevardul Mamaia. Prin realizarea investiţiei se urmăreşte satisfacerea cerinţelor pieţii în domeniul imobiliar, corelat cu disponibilitatea financiară a investitorului precum şi cu existenţa unei suprafeţe de teren care beneficiază de accese convenabile şi de echipare edilitară.

Oil Depol Service SRL este deţinută de Dănuţ Florescu şi Radu Merlă, care mai au împreună, printre altele, şi Envirotech SRL, ambele firme fiind cunoscute pe piaţa serviciilor de decontaminare şi cu numeroase contracte încheiate, de-a lungul timpului, cu diverse instituţii de stat. Oil Depol Service a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de 50.048.603 lei şi un profit net de 13.218.498 lei (circa 4 milioane de dolari), cu 190 de angajaţi.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar ce natie sunt apatrizii astia merla etc ca sigur nu sunt romani
0
0
Uite ca mai fac prostii si alte natii prin orasul asta nu numai machidonii. Merla,Mazare,Constantinescu...
1
1
nimeni nu mai"rezista" acum?
1
1
DNA, aceste firme nu au contracte si cu primaria? Asa afaceri putem sa facem toti. Atat ca trebuie sa ai o ruda in primarie.
7
0
CONSTANTA TREZESTE- TE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11
1
orasul arata urat si nenoracitii atia vor sa il transforme intro platforma de beton. la vraja marii ce se construieste??? pancarda de informare nu evista!!!!
22
0
Madam Merla, o jigodie ordinara, mai periculoasa ca Mazare cand vine vorba de smecherii!
35
3
oameni fara minte vor locui pe malul lacul i tantari in draciii
15
0
Se alege praful de parc, usor usor, va fi terminat de discipolul lui Mazare.
35
1
Mediu inconjurator nu conteaza cand e vorba de oameni din primarie ca Merla sau altii, agentia de mediu imediat se conformeaza huaaaa. Oil depol incalca toate regulile niste hoti ordinari
37
1
Huooooooo!
30
0
Eu v-am avertizat ca astia or sa sece la cul si o sa-l umple cu beton!Biserica,,Sf.Mina" va ajunge sa faca parte din City Mall.S-au luat spagi grase,orasul a fost vandut de fosta administratie din care facea parte si actualul primar!Pe Fagadau de ce nu- l intreaba nimeni de sanatate,semnatura lui apare pe destule documente,cine il protejeaza si de ce?
36
0
se desavarseste opera lui mazare !!!!
25
1
Haideti constanteni sa ne unim si sa intram cu coasa in primarie peste astia care dau autorizatii si au distrus un oras.orasul arata groaznic,nu mai zic de mamaia care a distrus o epilepticul de mazare
42
1
Vaca asta urata a fost imbogatita de dereglatul psihic cu o groaza de terenuri. Insa , ceva imi este neclar: cum plm se culca prostul de Danut cu femeia asta cu fatza de barbat alcoolic si cu masura la pantofi 45...?!?
27
1
Pai ce ne mai mira cine dracu isi face parte , doar nu era vreun sarantoc hai ca incet incet se duce si parcul care eu cred ca este dat de mult dar li sa ordonat sa nu construiasca imediat sa iasa la lumina incet incet o sa vedeti.
28
0
Terminati dracu o data cu aceste constructiile in parcul tabacariei. Si asa l ati nenoricit. Ajungeeee
44
0
Incet-incet va disparea si parcul Tabacarie ,de altfel singurul parc care a mai ramas in Constanta.
44
1
huuuuo jegurilor demerla, mierliti in chinuri de spagari ordinari
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108