REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Se va amenaja un nou scuar pe strada Soveja

Se va amenaja un nou scuar pe strada Soveja

Victor ROTARU 3 martie 2023 | 09:14 1383

Pentru a crește siguranța participanților la trafic, Primăria Municipiului Constanța va amenaja un scuar median la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu. Lucrările vor începe sâmbătă, 04 martie.

Se va amenaja un nou scuar pe strada Soveja

Stratul de covor asfaltic va fi decopertat în vederea construirii scuarului median și se vor monta bordurile care vor delimita suprafața pietonală. În zona axului drumului va fi amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, se vor aplica marcajele transversale și vor fi amplasate indicatoarele rutiere.

Măsura a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc în zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră.

„Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!”, au transmis reprezentanții primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M ai facut sa rad. multumesc
1
0
o palma data Dubaiului!
3
0
Imbecili este putin spus! Numai borduri ,si iar borduri ,si iar borduri! Restul este .....Vax Albina! Sant solicitari ale cetatenilor care asteapta de luni bune( 132 zile)un raspuns din partea acestor TRANTORI,care incaseaza salarii -NEJUSTIFICAT!!!!! Stati ca vom demara actiunile in instanta ,si atunci sa vedeti mai:primar,manager,arhitect-sef,madam puz(constantin),madam Fulvia,cum va executam averile personale. Nu vor plati constantenii ,veti plati VOI-,,eminentele cenusii" ale primariei.Voi care aveti senzatia ca primaria ,ESTE a VOASTRA,si NU vi se poate intampla NIMIC!!!!
6
1
Distrugeti, ingustati,..numai imbecilitati faceti. Asa zisa Comisie de circulatie...Politia este doar avizata, nu si intrebata! Imbecililor!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468