REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şeful Poliţiei Peştera, implicat într-un accident rutier, SCHIMBAT din funcţie! Era BĂUT la volan

Şeful Poliţiei Peştera, implicat într-un accident rutier, SCHIMBAT din funcţie! Era BĂUT la volan

Replica API 24 ianuarie 2019 | 00:09 600

Pe data de 28 decembrie 2018, şeful de post al comunei Peştera, Viorel Tudoran, a fost implicat într-un accident rutier. Era în timpul liber, dar s-a stabilit că era băut la volan (0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În urma accidentului, au rezultat mai multe victime, dintr-un autoturism condus regulamentar. Una dintre victime are nevoie de intervenţii la faţă – operaţii estetice. Totodată, victimele au reclamat că dosarul este tergiversat şi că se încearcă „muşamalizarea”. Iată însă că şeful de post, ca urmare a discuţiilor avute cu superiorii, a înţeles că cel mai înţelept pas este să se retragă din funcţia deţinută la Peştera. El va fi detaşat la un birou din cadrul Poliţiei Medgidia.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ii mananci madularu lu bivolaru, gaborul are acum dosar penal, inculpat, beat si fara permis cand a produs accidentul, halimeai baschetii
0
0
Orfanilor nu va msi dati cu parerea ca si voi beti un pahar si va urcati la volan ,nu sunteti mai breji tot omu greseste
1
0
ionut bivolaru si leo de la kuveit , ioane se potriveste melodia cu gaborul care te-a facut praf !
1
1
La puscarie sa putrezeasc
0
1
Pt.Costi 16:39,daca stii ca gaborul ala de la Costinesti umbla baut si vrei sa-i faci cheie,urmareste-l cand e baut la volan si tamponeaza-l din spate,si chemi repede SMURD-ul si circulatia ,spui ca e vatamare corporala,si ia-i facut impachetarea...
4
1
Circula prin targ prezumtia de nevinovatie pana apare o hotarare definitiva .Dar in penal cu tergiversari si amanari trec ani buni iar inainte de ultima sentinta ies la pensie!Neclaritati?
8
0
ce mai cauta an politie nu e corect dat afara un betiv
7
2
Este perfecta lor imagine,a celor care ne cer noua sa respectam legea
6
1
Il muta la medgidia sa mai mutileze si pe altii pe acolo
9
3
Acest porc ordinar betiv si corupt nu mai are ce cauta in politie, nu face cinste! Toti cei ca el care s-au perindat pe la Pestera au fost la fel. Au furat mai mult decat hotii, au baut mai mult decat betivii, iar acum rand pe rand le vine si lor randul sa plateasca!
20
4
Ai nostri de la Politia Locala dorm acasa la tura de noapte,se pare ca si sefi lor sunt incompetenti!
18
2
ras si panarama, hauzi manca-ti-as, l-au transferat, pai l-ati transferat pt ce, sa fie tot gabor? ma oligofrenilor, dat afara din politie ca a si recunoscut jigodia ca era baut, mama voastra de scarbe, de la sat la oras, este promovare cronologica muma-n c.r de derbedei
20
4
Daca era civil,il mutati la o alta firma cu serviciul?Asta merita pedeapsa dubla,asa ca exemplu!
13
3
Baut la volan cu victime nu merge cu mutatul,detasatul ci e treaba penala cu dat afara din sistem si pe la brutarie!
19
3
sa-l faca zugrav,instalator,sa ma scuze meseriasii, .... nu sa-l promoveze.....in alte tari era somer .......
19
5
comuna model ........politie model ........primar model ......profesionism ioc ...pe turceste .......uitati utc ul , inclusiv la tv cu reporterul hagi .....a zburat puiul cu ata , deveniti europeni dar nu de pestera
10
3
Rasa mamii lor de spurcati
13
5
Se numeste promovare. Aici se v-a gasi cu fostul primar de la Pestera si in acest fel, primarul vrabie v-a avea o cartita si la politia municipiului. Corect?
10
6
Nene ,da-l afara pe cocalar , l-ati mutat la Medgidia sa-l protejati , hotilor !
17
4
Da, ce mare rau i-ati facut! Betivul nu era in timpul liber ci in timpul serviciului, ati schimbat repede peograma ca sa.l scapati pe jeg de puscarie. Va'n gura de infecti ca numai labari corupti sunt la Medgidia!
20
5
Futu ti mortii matii de cacatul dracu si cu militia pulii de boschetari ordinari
19
6
Daca e militian asta e se ajuta intre ei daca era un simplu om era belea
12
4
daca nu belesti ochii . . . .
5
4
Seful de post de la Politia Costinesti impreuna cu primarul comunei umbla numai beti la volan !Pe ei cine sa-i ia la intrebari ?Cralev de la politia Mangalia circulatie ii escorteaza pana acasa pe fiecare dintre ei.Oare cat va mai tine dumnezeu cu ei ?
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108