REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Senatorul Moga face apel la prim-ministrul Dăncilă pentru a lua act de solicitarea primarului din Limanu

Senatorul Moga face apel la prim-ministrul Dăncilă pentru a lua act de solicitarea primarului din Limanu

Replica API 24 februarie 2018 | 01:16 605

Senatorul Nicolae Moga a transmis câte o scrisoare atât prim-ministrului Viorica Dăncilă, cât și vicepremierului Paul Stănescu, pentru a lua curs de solicitarea făcută de primarul localității Limanu, Gheorghe Daniel Georgescu, privind licitația publică de concesionare a serviciului public de distribuție gaze naturale din satele Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

Solicitarea edilului din Limanu a fost transmisă pe data de 19 februarie, iar Moga precizează că aceeași solicitare a fost transmisă și fostului ministru al Energiei, Toma Petcu, la data de 22 noiembrie 2017, dar și actualului ministru, Anton Anton, la data de 19 februarie.

Senatorul a intervenit pentru ca această solicitare să aibă prioritate pentru că în scurt timp urmează să expire documentele - fiind vorba de studiu de fezabilitate, cât și alte avize.

Click aici pentru document

Click aici pentru document

Click pe imagine pentru a vizualiza scrisoarea integral!

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pffff.......in tara asta treburile merg prost tocmai din cauza PSD ului nu ar fi trebuit sa se ajunga aici ca sa fie nevoie de interventia prim ministrului in tara asta sunt 2000 de localitati care foecare are o nevoie....prim ministrul sta pt fiecare sa dea aprobare?
0
0
Pt idiotii fara creier de mai jos. Am inteles si apreciez ca vor sa aduca gaze la Limanu. Dar cu ce pret?Ce firme capusa de apartament vor fi folosite pentru propasirea financiara a abjectului de Moga. Pai ba prostilor, voi credeti ca Moga se zbate pt voi? Mai zguduiti neuronul ala. Corect ar fi sa se faca, cu licitatie transparenta la pretul corect.
0
1
Lingeti bucile unui personaj de-a dreptul abject. Moga este un banal mitocan, incult si pomanagiu, cu un singur talent, acela de oportunist. Va rog, nu incercati sa transformati un acordeon in pian, caci cunoastem calitatea jighimelei.
3
3
Muncesc de la 14 ani, m-am angajat imediat dupa terminarea liceului , am urmat o facultate cu specific IFR , mi-am depasit conditia sociala de fiecare data cand a fost nevoie , am crezut si cred in continuare intr-o societate progresista DAR cand vad modul de a gandi al multora dintre semeni mei ,inclusiv al celor care isi dau cu parerea prin comentarii ipocrite parca imi pierd din elan !!!!Daca face de ce face ,daca nu face de ce nu se zbate !!!!!Bai dementilor ,reveniti cu picioarele pe pamant !!!Lasati dracului creierul sa va functioneze , sa se irige cu sange si oxigen caci altfel ........
6
1
Moga e politician. Tot demersul este sa ne arate noua, cei cu stampila ca actualul primar se straduie sa aduca gaze. Foarte bine,apreciem. Ca nu se spune ca proiectu este inceput din 2013 de fostul primar, este tot politica. De apreciat ca actualul primar duce inainte acest proiect. Cine castiga? Noi locuitorii comunei. Bravo Georgescu, dar sa nu uitam, bravo si Urdea pentru cat a facut si el din acest proiect. Asa este corect. Asta este politica pe care ne-o dorim.
6
0
Bai Limanu nu vrea nimeni sa ramana localitatea Limanul fara gaze, numai ca Oana stie bine ce spune. Pe acest individ nu-l intereseaza nici o clipa soarta acestei localitati sau a alteia sau a oamenilor, pur si simplu il intereseaza numai parandaratull, asa s-a facut milionar in Euro, muncind la stat cu salariu la stat adia numai din tunuri pe spinarea ta si a turor!
1
5
sa reusiti. Proiectul acesta a inceput in 2013. De atunci si pana in prezent, au trecut ceva ani. Domnule Moga, domnule Primar sunteti la putere, faceti toate eforturile. Ne-am saturat de schimbat butelii. Domnule Moga, ce se intampla, cand a fost vorba de Mangalia, in 2012, nu va adresati premierului prin scrisori deschise. N_as crede ca v-a scazut influenta in partid .
3
1
Oana draga,esti o forma de viata abjecta.In mintea ta bolnava ar fii mai bine sa ramana Limanu fara gaze ca are Moga interese...alo salvarea si la urgenta cu tine!!!
6
0
Are taranusul in mod cert interese in zona, altfel nu se explica elanul. Un atarnator de elita nu face servicii gratuite niciodata.
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108