REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Showbizul, aruncat în aer! A fost mare scandal la un eveniment la care au participat zeci de vedete – printre ele se numără și Andreea Marin

Showbizul, aruncat în aer! A fost mare scandal la un eveniment la care au participat zeci de vedete – printre ele se numără și Andreea Marin

Replica API 7 iunie 2021 | 20:35 1939

A fost mare scandal în urma unui eveniment la care au participat zeci de vedete printre care se numără și Andreea Marin sau Oana Roman. Se pare că aspectul care i-a deranjat pe cei care au aflat de evenimentul cu pricina a fost faptul că s-a servit sushi de pe o…femeie goală, lucru ce li s-a părut imoral multora.

Recent a avut loc un eveniment care i-a lăsat pe mulți cu un gust amar, un eveniment organizat în vederea aniversării unui lanț de saloane de înfrumusețare, la care au participat numeroase vedete din showbizul nostru. În urma evenimentului, însă, a ieșit mare scandal!

Motivul nemulțumirii? O fată aproape goală, așezată pe o masă pe post de suport pentru platourile de sushi, din care vedetele sosite la eveniment aveau să se servească. Internauții au condamnat acest lucru, deși practica numită Nyotaimori a fost des întâlnită la petrecerile considerate ”de fițe”, iar unii chiar au fost încântați de ea.

Vedetele au servit sushi de pe o femeie goală

Oamenii au considerat acest lucru total nepotrivit, mai ales pentru Oana Roman, cea care a venit la eveniment însoțită de fiica ei. Pe contul ei de Facebook, Oana Pellea a condamnat gestul organizatorilor, spunând că nimeni nu ar trebui să încurajeze așa ceva.

”Cum să validezi așa ceva? Cum sa participi la eveniment, sa vezi asta și să nu iei atitudine? Mi se pare IREAL! Imoral, degradant, inimaginabil…. Au fost vedete invitate. Vedete ce s-au servit de pe “femeia -platou”…a scris Oana Pellea.

Internauții au reacționat imediat

Foarte mulți au fost de acord cu spusele Oanei Pellea, așa că au condamnat gestul celor care s-au gândit la o asemenea modalitate de a servi sushi.

„Oh, Doamne! ”Fiindcă banul și puterea sunt pericole morale / Cocalari…” au fost două dintre comentariile pe care le-au lăsat aceștia, la postarea distribuită de Oana Pellea, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai faceti toate obositele vedete ca nu sunt .S-AU DUS SA SE INDOAPE SI ATAT.si le-a apucat pe sensibileindignarea hehe
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108