REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Și-a parcat mașina în mijlocul străzii pentru a-și lua mâncare de la fast food. Video

Și-a parcat mașina în mijlocul străzii pentru a-și lua mâncare de la fast food. Video

Maria ONICA 21 februarie 2023 | 00:00 11203

Lipsa parcărilor constituie o problemă pentru majoritatea șoferilor, dar educația în trafic, pentru mulți dintre aceștia, lipsește cu desăvârșire. Supărat, probabil, de faptul că nu găsește un loc de parcare, un constănțean și-a lăsat autoturismul în mijlocul străzii pentru a-și satisface papilele gustative. 

si-a parcat masina in mijlocul strazii pentru a-si lua mancare de la fast food. Video

Orașul Constanța este unul dintre cele mai vechi din România. Populația acestuia este de aproximativ 283.872 de locuitori, o mare parte dintre aceștia fiind șoferi. Iar numărul mic de locuri de parcare dau bătăi de cap majorității acestora.  

si-a parcat masina in mijlocul strazii pentru a-si lua mancare de la fast food. Video

Deși trebuie să te înarmezi cu multă răbdare atunci când orașul este aglomerat, se pare că unii șoferi sfidează regulile de circulație după bunul plac. Așa se face că luni, 20 februarie a.c., un constănțean cu pofte pentru preparate tip fast food și-a parcat autoturismul marca Volkswagen CC în mijlocul străzii Labirint, din zona autogării. Bărbatul s-a aprovizionat de la fast food-ul din zonă, și-a dus mâncarea liniștit la mașină, apoi și-a amintit că are câte ceva de luat și de la patiserie.  

si-a parcat masina in mijlocul strazii pentru a-si lua mancare de la fast food. Video

Așa că, autoturismul a stat parcat minute în șir în mijlocul drumului, punând la grea încercare nervii participanților la trafic.

Video:

După ce acesta și-a terminat treaba, s-a urcat liniștit la volan și și-a continuat drumul.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reclama mascata
1
3
Acolo se parcheaza asa de cca 40 ani....s-a trezit o.obeza de la Replica sa comenteze....taci in pwla mea de tarfa ordinara.
8
4
sa-l fwt in gura pe iinfractorul brailoiu dar replica a luat spaga si nu ma lasa. La toti mwie cu mult kkt !!!
5
2
cind esti nesi mtit,pprost,needucat,mirlandez,trebuie sa arati asta la toata lumea,mai ales ca ai si o rabla de passat afumatoare.ai reusit bouare!
5
4
Nu mai e vorba numai de educatie in trafic,ci de educatie pur si simplu. Omul are carnet luat pe bune,insa asta nu completeaza lipsa de educatie generala. Asa cum se comporta acasa,in societate,se comporta si in trafic. Oameni de categorie foarte joasa au carnet,multi ocupa si functii importante. Unii sunt chiar interlopi.
12
0
De la an la an , constat ca sunt tot mai multe masini si ca este foarte greu de gasit un loc unde sa stationezi nu mai spun de parcat . Asta este vina celor care de 33 de ani au administrat municipiul Constanta si ca nu au avut grija sa resistematizeze infrastructura orasului . Cine este sofer , stie cat de greu este sa mai gasesti unde sa parchezi . In urma cu doi , trei ani , pe acele stradute , gaseai un loc sa parchezi . Astazi este foarte greu . Hai sa nu mai aratam cu degetul pentru ca fiecare la un moment dat poate sa fie pus in situatia asta .
15
6
să moară toți dușmanii
1
2
Ba noi suntem in Ue? Ca la cum e infrastructura, clar ne am dat cu rosii.. nine Mazare, nine Fagadau... ati facut treaba buna.. sa continue aceasta dezvoltare Nea Tit.
2
9
Si m****a de lq voi vine si mananca mici de acolo. Baga doi deodata in gura. Si tot asa parcheaza.
5
4
Pe acel triunghi in fata la brutărie mulți conducători auto parchează pentru a lua pâine! Dar cine a scris articolul nu conduce probabil!! Mai bine ar zice ceva despre faptul ca pe toate bulevardele au dispărut locurile de parcare! Asta nu vede , nimeni!! Așa ca vai mama lui articol!!!
24
7
Il sustin pe Tit Brailoiu! E singurul psd ist care a spus lucrurilor pe nume, si anume problema ucrainienilor. Bravo Tit! Nu suntem decat niste sclaveti in tara noastra!
6
24
Vrajeli cu locu de parcare. In germania ai parca asa aiurea? Nici vorba ca te arde la buzunar rau de tot. Militia la noi joaca table prin birouri in loc sa isi faca treaba
25
3
Oricum, daca te uiti la poze pare a fi Uzbekistan 1993, nu UE 2023. Asa ca si deprinderile sunt pe masura. T.g.a.n.i. Ne-am nascut si asa vom muri. Si aceste apucaturi marlanesi nu vor disparea decat daca vom disparea noi.
28
6
se parcheaza des asa. Si nu deranjeaza pe nimeni.
29
21

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468