REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Și-a rupt în bătaie partenerul de pahar după ce i-a propus să fie „femeia“ lui

Și-a rupt în bătaie partenerul de pahar după ce i-a propus să fie „femeia“ lui

Virgil STOIAN 19 mai 2023 | 00:00 2413

Se spune că băutura ia mințile oamenilor și deseori această zicală se adeverește. Este și cazul lui Florin Botea, care, după ce a băut în casa unui prieten, pe fondul unor neînțelegeri, l-a lovit pe acesta cu pumnii și cu un levier. Totul a plecat de la faptul că victima i-a propus lui Florin Botea să fie ”femeia” lui.

si-a rupt in bataie partenerul de pahar dupa ce i-a propus sa fie „femeia“ lui
Potrivit rechizitoriului, victima a consumat băuturi alcoolice la un magazin, împreună cu o altă persoană Florin Botea. În jurul orei 20:00 cei trei s-au deplasat la locuinţa persoanei vătămate unde au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, martorul a plecat pentru a aduce o boxă, dar nu s-a mai întors. Discuţia dintre persoană vătămată şi Florin Botea a degenerat, întrucât victima i-a propus inculpatului “să fie femeia lui”, astfel încât acesta s-a enervat şi a lovit-o pe persoana vătămată cu pumnul în gură, iar persoană vătămată l-a împins pe inculpat în uşă. Victima a menţionat că a luat o rangă cu care l-a lovit pe inculpat în zona urechii, moment în care inculpatul i-a luat ranga din mână persoanei vătămate cu care a început să o lovească de mai multe ori în zona capului, spate, braţ stâng şi membre inferioare. Victima a căzut la pământ şi şi-a pierdut cunoştinţă, iar la un moment dat s-a trezit şi a observat că este plină de sânge, astfel încât i-a spus inculpatului să apeleze la S.N.U.AU 112 pentru a solicita o ambulanţă, inculpatul apelând la numărul de urgenţă.

si-a rupt in bataie partenerul de pahar dupa ce i-a propus sa fie „femeia“ luiMinuta judecătorească


Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Florin Botea la 1 an şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe. Sentința a fost dată pe 5 mai 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
misto.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468