REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Și-au scos rablele și au făcut liniuțe pe bulevardele din Constanța! Video

Și-au scos rablele și au făcut liniuțe pe bulevardele din Constanța! Video

Replica API 3 iulie 2022 | 00:00 3701

Inconștiența unora dintre conducătorii auto atinge cote alarmante, în orașul de la malul mării. Odată cu venirea verii, pe străzile din municipiu au început să apară și teribiliștii care nu țin cont de faptul că-și pun viața în pericol, dar și pe cea a celor din jur. Un astfel de eveniment s-a petrecut în cursul serii de joi, 30 iunie a.c., în jurul orei 23:00, pe bulevardul Soveja din Constanța.

Problema curselor ilegale și a drifturilor este tot mai prezentă în municipiul Constanța. Inconştienţa, necesarul de adrenalină sau pur şi simplu pasiunea pentru mașinile puternice şi “liniuţele” sunt câteva dintre plăcerile tinerilor în miez de noapte.

Dacă în trecut tinerii se întâlneau pentru a se întrece în zona industrială a orașului, iată că, mai nou, aceștia se întrec pe unde apucă, fără să țină cont de faptul că-și pun viața în pericol, dar și pe a celor din jur.

În cursul serii de joi, 30 iunie a.c., în jurul orei 23:00, mai mulți tineri neliniștiți au fost surprinși în timp ce se întreceau pe bulevardul Soveja. ,,Doar ce scăpasem de la muncă, mă duceam spre casă liniștit, iar în spatele meu, un tip de aproximativ 20-21 de ani îmi dădea flashuri excesiv. Inițial am crezut că este un echipaj de poliție, dar apoi mi-am dat seama că nu era așa. A stat aproape lipit de mine până am reușit să-I fac loc să treacă, dar cursa le-a fost întreruptă de culoarea roșie a semaforului. La această cursă au participat 4 autoturisme.”, ne-a transmis un participant la trafic.

Video:

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Populariazati gratuit a adunatura de rupti in cur, unii la prima generatie incaltata, care abia daca au dupa ce bea un pahar cu apa.
0
0
Unde sunt liniutele? Vad doar rable, nici macar o liniuta. Poate in nasul lor erau liniutele. Mari jurnalisti sunteti, rablelor.
0
0
Stau pe Soveja si confirm ca sunt raliuri noaptea, mai ales intre Lapusneanu si Mamaia. Multe rable, multe motociclete, nici un politist
0
0
Parca erau boliduri?, acum sunt rable !
0
0
Rabla este ziarul vostru
0
0
aoleo cata saracie la un loc. A bagat banii de ajutoare de au pus de 50 lei motorina?
0
0
prostuta esti rocsanico, nici politia nu le considera liniute.
0
0
saracii au ramas fara dorgurifara bani de seminte,au pus un litru de gaz si hai sa se invirta ca prostii pe strada.binecaamamai scapat de unii bouari din craiova,le.a spalat ploaia rablele!
0
0
Dupa mintea voastra ar trebui sa mergi la pas pe langa masina ca sa fie regulamentar. Aia mai mult au incurcat traficul de lenti ce erau. Se facuse verde si ei de abia puteau sa-si urneasca cazanele din loc
2
1
Rocsanico ai fumat cv, asta numesti tu liniute?? Ma faci sa rad
0
0
astea-s liniute fata, cauta pe iutub cum arata o liniuta. Chiar asa...rusinica
1
0
Noapte buna replica
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108