REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şi profesorii iau nota 1! Concurs de ocupare a posturilor cu note de râsu'-plânsu'

Şi profesorii iau nota 1! Concurs de ocupare a posturilor cu note de râsu'-plânsu'

Replica API 19 iulie 2017 | 23:44 372

Situaţia în învăţământul românesc este departe de a fi roz! Nu doar elevii se duc nepregătiţi la examene importante, ci şi profesorii! Aşa se face că cinci dintre candidaţi au obţinut note între 1 şi 2!

Conform centralizării datelor, 478 de candidați (77,85 %) au obținut note > 5 (cinci) la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământ din acest an, 136 - note sub 5 (cinci), 4 - nota 10 și cinci candidați - note între 1,00-2,00.

Contestaţiile se depun în perioada 18-19 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, iar rezultatele finale vor fi afișate marți, 25 iulie 2017.

Candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământ din acest an, au fost publicate 207 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată și 1.700 (complete și incomplete) pentru angajare pe perioadă determinată.

Toate actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului, repartizarea candidaților, precum şi programele specifice pentru concurs pot fi consultate pe site-ul ISJ Constanța: https://www.isjcta.ro/concurs-pentru-ocuparea-posturilor-2017/, iar rezultatele, pe site-ul https://titularizare.edu.ro/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi bine- continua!
0
1
Nu cumva le-au marit salariile si vor o noua marire?
3
1
daca sunteti intelectuali ia vedeti am scris bine ,,sa-mi sugeti pooola.
0
1
De cine vorbiti de dna doctor eject horroris cauza zaharia neagu arleziana ,profesor emerit in Univetsitatea Ovidius
3
0
E ca si cum ,, ba pe-a ma-tii"! Cu doi ,,i".Rade ciob de oala sparta! Vezi dobitoaco ca esti dintre cei semianalfabeti cu note furate!
6
1
Daca tu esti profesor, esti din cei care au luat intre 1 si doi. Cum profesoratul ma-ti sa scrii "de ati stii" cu doi de "i"?
3
8
De ati stii cate panarame au furat bac-ul pana in anul cand funeriu,asa prost cum era,a propus supravegherea video in sali!Ei bine,generatiile de furaciosi la bac au ocupat apoi si locuri la facultate si ocupa functii importante la serviciu.Stiti ce simplu s-ar descoperi furaciosii!? Au media de bac foarte mare in comparatie cu nota obtinuta la examenul de admit la facultate si cu media generala din anii de liceu.Dar ptr ca nu se fac anchete,norocul curvelor care au furat la bac,vor plati angajatorii salarii mari impostorilor cu diplome
9
0
dragi profesori doriti salarii marite fara a da nimic in schimb, la predarea materiei. Atata timp cat sunteti de nota 1 si 2 ce pretentii aveti la elevi? Am inteles ca sunt licee in tara unde nu a trecut nici un elev bacul si se ia in calcul desfiintarea acestora, nu ar fi de preferat desfiintarea profesorilor, anularea licentelor obtinute intre doua statii de autobuz, cumparate? Ce ziceti, este o solutie de luat in calcul, solutie valabila si la varfuri inalte tip ministru, un agramat, un analfabet. Daca parintii nu ar lucra suplimentar cu copii, situatia ar fi mult mat drastica
10
4
ce pretentii avem ptr copii nostrii ?daca profesorii iau la evaluare astfel de note ... pacat
7
2
Ce rusine !!! Hal de cadru didactic, cu note de 5, 4... 1 si 2 !?
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108