REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Simona Halep a fost protagonista mai multor şedinţe foto înaintea debutului la Indian Wells

Simona Halep a fost protagonista mai multor şedinţe foto înaintea debutului la Indian Wells

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 749

Vizita pe tărâm american a început lin pentru Simona Halep. Bine-venita pauză de reîncărcare a bateriilor, la Bucureşti, după turul de forţă cu nouă partide în interval de două săptămâni început în Fed Cup, a fost urmată de o tranziţie progresivă către tonusul de concurs.

Nevoia de acomodare la fusul orar a determinat-o pe constănţeancă să plece încă de sâmbătă dimineaţă spre Indian Wells, chiar dacă era clar că nu va debuta în competiţie mai devreme de ziua de vineri. Desemnat ani la rând cel mai bine organizat turneu din categoria Premier Mandatory, turneul de la Indian Wells i-a servit mai întâi Simonei provocări în faţa aparatului de fotografiat. Parte a îndatoririlor media, Halep a fost protagonista mai multor şedinţe foto, apoi românca s-a delectat cu provocări hazlii, pentru ca apoi să ajungă la un antrenament tare, în care parteneră i-a fost prietena şi adversara din Fed Cup, Karolina Pliskova.

Chiar şi fără omul-magician Darren Cahill alături de ea, cel care a convins-o să lase puţin din tensiune şi să se şi distreze în momentele în care acest lucru era posibil, pe terenul de antrenament, Simona Halep a punctat deja la Indian Wells 2019 cu două momente croite parcă pe sufletul americanilor, mari consumatori de entertainment.

Mai întâi, românca a jucat tenis cu o rachetă în miniatură, desprinsă parcă din universul Minionilor. A doua jucătoare a lumii a făcut apoi senzaţie pe internet cu un antrenament fizic dur, dar şi haios, care a adus aminte de exerciţiile draconice ale lui Rocky Balboa. Alţi fani i-au dat porecla de "Speedy Gonzales".

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt de acord cu Dan.Nici mie nu imi place etnia asta dar Simona e foarte muncitoare.Taikasu ia pus racheta in mana la 4 ani.Deci: una e una si ALTA E ALTA!!!
1
0
Comentarii infecte de la oameni care nu au nicio realizare in viata lor mizera si penibila! Mi-e mila de voi, asta e probabil singura voastra bucurie, sa mancati cacat la greu despre Simona Halep!
2
1
Eu cred ca plateste ca sa o futa cineva,seamana cu un transexual
5
2
Cer ca Simona sa trimita poza si autograful ei copiilor saraci din Congo. Chiar daca n-au ce manca, macar vor avea de cine sa rada !
4
2
Au luato razna si organizatori astia de turnee pana sa inceapa jocurile le pun pe fete sa defileze precum modelele sa gateasca sau alte traznai dastea.Despre frumusete la Simona mai putin dar sau gasit uni sa o laude si pe Serena la Australian Open.
5
2
Luti-o voi acasa si pupati-o in cur pana faceti bale la gura! La ce mecla de bidon turtit are te ia cu greata instant!
5
2
....struguri sunt acri...
5
7
Invidiosi si idioti
6
5
Este o femeie urata , sincer nu are nimic care sa atraga. Doar ca are faima scoasa de romanasii debili
6
3
Cu pozele o sa ramaneti! Cat despre tenis mai bine ar lasa pe altele care chiar se pricep sa practice acest sport!
4
4
Nici daca inventa apa calda nu era atat de metiatizata,parca a-r fi singura persoana care practica acest sport,cand castiga ca da peste cineva mai slab sare in sus ca o minge, si cand pierde da vina pe nu stiu ce duri de coloana;normal un jeg de om care nu are coloana vertebrala sa recunoasca o infrangere fara sa mai dea vina pe nu stiu ce problema medicala;a-ti vazut voi maghidoni corecti,indiferent cati bani au tot rupti in cur sant, gene de jeguri nu se poate schimba cu bani,,
6
5
are moaca de indianca,,cipan romanesc.
7
4
Cat ati prelucra voi pozele, tot nas de purcelusa are.
7
4
A venit vremea sa te lasi de tenis. Daca o tii numai in accidentari, asta nu se mai cheama sport, adio performanta. Sunt de acord, ma bine te tragi in poze, si apoi le faci asa format mare, tip poster de le afisezi pe pertii hotelurilor sau biznisurilor tale. E super ideea de photo shoot!
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272