REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sistem nou de plată a parcării prin SMS, începând cu 15 aprilie

Sistem nou de plată a parcării prin SMS, începând cu 15 aprilie

Replica API 6 aprilie 2019 | 00:31 1010

Constanța Parking este noul sistem de plată a parcării prin SMS ce va fi implementat începând cu data de 15 aprilie 2019.

Constanța Parking va înlocui astfel sistemul existent, TPARK, însă până pe data de 1 mai 2019, cele două aplicații vor funcționa în paralel.

Aplicația Constanța Parking este disponibilă deja și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descarcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu zonele în care sunt disponibile parcările prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Aplicația Constanta Parking reprezintă o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării.

Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii sunt avertizați printr-un mesaj.

Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475 .

În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comuna Dobrogea Sat Constanta Din pacate Traiasca Fagabou !
0
0
Stiti ce nu poate nimeni cumpara? Timp! Este singura resursa epuizabila si neregeneraila! Vizionati filmul "In time", din 2011, cu Justin Timberlake. Este fenomenala ideea pe care se bazeaza. Astfel incat, fara sa va enervati, fara sa va consumati, ganditi-va doar la un lucru: totul este trecator, totul este supus transformarii in praf! Nu va mai stresati din cauza unui primar prost. Si eu am vazut cum se circula in Brasov: sunt bulevarde de 6-7-8 benzi cu unic sens. Circulatie relaxata total. Dar nu ai cu cine sa faci treaba aici, in Constanta. Nu sunt insi seriosi si constructivi in primarie
5
0
Bey frate l-am vazut pa FAGABOU asta cum il alintati voi constantenii la stadion akolo facand curatenie! Mai bine ISI TRAGEA SAKUL SLA PA MEKLA si SE ASFIXIA SINGUR cu FREZA lui de GINERYKA MORT
1
0
Nu mi se pare normal sa ma oblige sa platesc prin SMS , la Galati cand merg au parcometre si poti plati introducand o bancnota si primind un tichet si au si prin SMS dar nu sunt obligat ca la noi in CT
10
1
Cativa angajati din Primarie sigur nu o sa platesca parcare si nici nu o sa fie amendati
7
1
Si totusi niste aparate la care sa poti plati cu bani , ca in marile orase, cand o sa puna primaria ?
6
1
Una peste alta, Constanta a ajuns de-a rasu'-plansu', fiind cel mai neingrijit oras, cred ca din lume! Fonfleurile aruncate de Primar, cum ca avem in plan cutare si cutare initiative, numai in folosul cetatenilor bine-nteles, sper ca s-au rasuflat, iar cetatenii, cu toate tiglele pe-acasa, de vor stradui sa Aleah's un primar care sa promita putin si sa faca multe pentru oras, care este de-adreptul pe marginea prapastiei. Fratilor, vorba lui Caragiale, treziti-va!
15
0
asa ajunge politia locala sa indeplineasca functia de PARCATORI. nu se poate externalize serviciul pt ca amendeaza pe jmekerii de la primarie
10
1
Ma intreb cum vor achita parintii nostri , care nu sunt bine pusi la punct cu tehnologioa ! Nu cumva era mai bine sa achite si cash ? Mai ales pentru aceasta categorie!!
12
3
Nenorocitii au tras niste dungi cu vopsea si cer o caciula de bani in orasul unde locuiesc si platesc o gramada de taxe. Sper sa va ajunga de luminari.
19
1
Aplicatia nu poate fi gasita pe Google Play!!!
5
3
daca mai maraiti mult. va bag 50 de lei ora de stationare. eeeee ce e asta? mergeti cu autobuzul cu mexicanii mei care ma voteaza. ia uite ma. ai driacu romani, vor si ei sa mearga cu masina. numai noi branzarii avem voie. eu imi pun septaru pa tomis unde vreau. ce ar fi sa imi dea mie amenda. eu sunt regele de dupa mazare. prostilor. hai la munca cu voi. tot va uitati la bani. oricum sunteti saraki
16
1
In orasul meu trebuie sa platesc parcarea ,ptr ce platesc atatea taxe
24
2
Un dobrogean, un moldovean si un oltean s-au dus la Cluj, dupa o saptamana in oras au spus ca nu se mai intrc in Romania.
148
4
Ca sa nu fiu carcotas, e un lucru bun, dar care trebuia facut cu 5 ani in urma sau mai bine. O aplicatie, cateva trotuare, autobuze turcesti, cativa stalpi, bancute, cosuri de gunoi si un semafor normal. Toate acestea trebuiau sa fie nimicurile facute, nu lucrurile marete cu care sa se laude. Asteptam sa se laude cu autobuze electrice, piste de biciclete, parcari, locuri de joaca, parcuri, stadion etc. Mai pe scurt FONDURI EUROPENE. Mergeti la vot oameni buni si vom vedea schimbarile.
149
3
"Multumim" fagabou pe aceasta cale , pentru miile de locuri de parcare , trasate cu vopsea pe aceleasi sosele de cand era Cetatea Tomis. Daca in Brasov avem sosele care au si 7 benzi , acestea fiind cu sens unic , unde se circula bine , in comuna Constanta avem de exemplu b-dul Tomis , la Sala Sporturilor , unde din 4 benzi 2 sunt pentru parcari.
34
0
Tot mai bine era daca era un bancomat plateai pune ai bonu in parbriz si la revedera
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108