REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Smiley, despre certurile cu colegii de la „Vocea României”

Smiley, despre certurile cu colegii de la „Vocea României”

Replica API 27 iunie 2022 | 00:00 1697

Smiley este antrenor la „Vocea României”, sezonul 10, fiind veteran în show-ul de la PRO TV. Artistul a vorbit într-un interviu despre colegii săi de emisiune.

Smiley

De 11 ani, Smiley ocupă scaunul de antrenor la „Vocea României” și revine de fiecare dată cu mare drag. Cântărețul și-a schimbat și look-ul pentru noul sezon.

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?”, a povestit amuzat Smiley, scrie ego.ro, citat de Libertatea.

Iubitul Ginei Pistol nu s-a lăsat atunci când și-a dorit ca un concurent să vină în echipa lui și a avut replici tăioase cu foștii lui colegi. Se pare că nici Irina Rimes nu renunță atunci când își dorește ceva, iar aceasta îi ține piept lui Smiley.

„Cu Tudor mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina. Da, da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om, nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el, nu cred că se va lăsa așa cu una cu două. Dar și «certurile» asta sunt prietenești. Eu îi respect pe fiecare dintre ei, îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros, cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină.

Îl știu și pe Tudor, o știu și pe Irina, suntem oameni darnici cu ceea ce știm și ne dorim ca generațiile care vin să beneficieze de ceea ce am învățat noi, așa, pur și simplu. Trebuie să ducă lucrurile mai departe. Muzica românească trebuie să devină din ce în ce mai valoroasă, trebuie să depășească granițele României și să avem artiști din ce în ce mai mulți. Una dintre dovezile vii este chiar Theo Rose care vine din generația următoare și cred că e o voce valoroasă a generației ei”, a mai povestit Smiley pentru sursa mai sus menționată.

Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Cu toții se vor lupta să descopere cea mai bună voce a României.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920