REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şoferii constănţeni, vedete pe „Parchez ca un bou”!

Şoferii constănţeni, vedete pe „Parchez ca un bou”!

Replica API 9 aprilie 2016 | 01:11 352

Haos pe şosele

Haos pe şosele

Haosul este prezent pe şoselele din Constanţa! Întrucât multe nereguli sunt înregistrate zi de zi, pe Facebook au apărut paginile „Parchez ca un bou” şi „Conduc ca un bou”, acolo unde şoferii postează fel de fel de imagini surprinse în drumul lor. Dacă cineva s-a putut gândi că postările se vor rări cu timpul, iată că lucrurile nu stau chiar aşa, mereu fiind aduse în prim plan ipostaze inedite. Spre exemplu, la data de 7 aprilie anul curent, Marius T. a distribuit o fotografie cu un autoturism marca Volkswagen, care era parcat fix pe trecerea pentru pietoni.

„Ne încadrăm aici, ori postăm la cocalari.ro? În stânga lui, trei locuri libere, dar nuuu... trebuiă să ne evidenţiem, acum că tot ne-am luat permis, nu?”, este mesajul ataşat fotografiei. În peisajul „Parchez ca un bou” apare şi un Volkswagen parcat pe trotuar, cu mesajul: „Zona Brătianu. Cred ca domnului / doamnei îi place sa vadă pietonii mergând pe şosea”.

Ajungem şi la doi şoferi care şi-au oprit maşinile în mijlocul drumului pentru a sta la taclale, în timp ce participanţii la trafic erau nevoiţi să ocolească, dar şi la un vehicul parcat pe promenada din Mamaia, chiar dacă acest lucru este interzis. Şi, nu trebuie omis nici faptul că un şofer a fost surprins, vineri, 8 aprilie, în timp ce rula pe contrasens, pe strada Flămânda din municipiu. Din păcate, acestea sunt doar câteva exemple din cele ce se petrec pe şoselele Constanţei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108