REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Soluţia perfectă pentru părinţi! Primul magazin de închirere de jucării s-a deschis la Constanţa

Soluţia perfectă pentru părinţi! Primul magazin de închirere de jucării s-a deschis la Constanţa

Replica API 6 septembrie 2017 | 00:00 287

Copilul tău râvnește la o jucărie, dar nu știi dacă se va plictisi de ea repede? Dorești să pleci în excursie și ai nevoie de un pătuț pliabil pentru copil? Vine Halloween-ul și nu îți permiți să îi cumperi fetiței un costum Elsa? S-a găsit soluția pentru tine, aici, în Constanța! Primul magazin de închiriere de jucării și-a deschis porțile în municipiu. Și nu are doar jucării, ci și costume la prețuri accesibile!

Astfel, o gamă variată de jucării se pot închiria de la magazinul deschis pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, numărul 103, care este amplasat între Dacia și Școala Spectrum. Un produs de tip jucărie se închiriează pentru minimum o săptămână, prețul fiind unul modic, de cel mult 35 lei/săptămână, la care se aplică un discount de 21% pe săptămână suplimentară. Mai mult, nu se percepe nicio garanție pentru produsul închiriat, dar se recomandă multă precauție în manevrarea jucăriilor și a costumelor.

„ În general avem jucării alese pe principiul calității și durabilității. Însă având în vedere că jucăriile sunt închiriate frecvent, suntem conștienți că acesta se deteriorează în timp. Așadar nu vom percepe nici o taxă pentru jucăriile stricate dacă acestea au fost folosite corespunzător”, spune deținătorul magazinului. Dacă copilul se atașează de jucărie, iar părintele dorește să o achiziționeze, există această posiblitate, la o gamă variată de jucării. De asemenea, dacă este anunțată întârzierea în prealabil a returnării jucării, nu există nicio problemă. Prelungirea perioadei de închiriere se face în prealabil, anunțându-se magazinul cu cel puțin 3 zile înainte.

Costume la prețuri INCREDIBILE

Costumele pentru cei mici sunt bune la diverse ocazii: aniversări, petreceri tematice, etc. Prețul unui costum de cumpărat nu este accesibil oricărui părinte, astfel în magazinul de închiriat jucării se pot găsi costumașe Batman, Elsa, Sofia, Scufița Roșie, etc. la prețuri începând cu doar 20 de lei. Iată ce costume poți găsi: Costum BATMAN 7-10 ani – 20 LEI, Costum vrăjitoare cu pălărie 7-10 ani – 20 LEI, Rochiță ELSA marimea M (130 cm) – 35 LEI, Costum îngeraș/fulg de nea/regina zăpezii 4-6 ani – 20 LEI, Costum mov de vrăjitoare cu pălărie mărimea S (4-6 ani) – 20 LEI, Rochita SOFIA I 4-6 ani – 30 LEI, Costum SUPERMAN cu mască 4-6 ani – 20 LEI, Costum pirat 4-6 ani – 20 LEI, Costum om de zăpadă mărimea S/M – 20 LEI, Rochiță medievală / ELSA 4-6 ani – 20 LEI, Costum spiridușul moșului 4-6 ani – 20 LEI, Costum SCUFIȚA ROȘIE 4-6 ani – 20 LEI, Costum ALBĂ ca ZĂPADA 104 cm – 25 LEI, Costum brad de Crăciun cu bonetă 4-6 ani – 20 LEI.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prima fraza e logica si inteleapta.Apoi,in a 2-a fraza nu mai esti util cu sfatul ptr ca dezinfectarea jucariilor cu solutiile potrivite ptr indepartarea microbilor duce practic la deteriorarea materialelor textile sau din plastic sau din ce ori mai fi executate jucariile.Asa ca nu exista jucarie decontaminata in afara de cele noi,nefolosite.
0
0
Le inchiriem pe buletine f si le pastram si le vindem noi dp asa e in ro afara cu voi si cu ideea asta timpita in ro nu merge
1
1
jucarile trebuie dezinfectate pentru ca stim cu totii ca copiii sunt bombe biologice de boli infectioase. nu as lua acasa jucariile trecute prin diverse maini decat daca as stii ca sunt spalate si dezinfectate
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108