REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Sorin Ștefănescu și Răzvan Florea transformă un spațiu comercial, din Peninsulă, în hotel. Video

Sorin Ștefănescu și Răzvan Florea transformă un spațiu comercial, din Peninsulă, în hotel. Video

Ana Maria LIPAN 8 aprilie 2023 | 00:00 10132

Municipalitatea le-a dat undă verde multiplului campion la înot și fost consilier local, Răzvan Florea și socrului său, Sorin Ștefănescu, supranumit “regele electrocasnicelor”, să ridice un hotel în Piața Ovidiu. Doris Trading SRL, firma controlată de cei doi, a obținut vineri, 7 aprilie a.c., un certificat de urbanism pentru etajarea clădirii pe care o dețin pe strada Negru Vodă, la numărul 9,  și schimbarea destinației sale, din spații comerciale, în hotel.

Sorin stefanescu si Razvan Florea transforma un spatiu comercial, din Peninsula, in hotel. Video

Răzvan Florea, fost consilier și multiplu campion la înot, are planuri mari pentru imobilul de pe strada Negru Vodă, la numărul 9. Societatea Doris Trading SRL, în cadrul căruia este asociat, alături de soția și socrul său, Sorin Ștefănescu, a solicitat Primăriei Constanța eliberarea certificatului de urbanism pentru consolidarea, recompartimentarea și etajarea clădirii, cu regim de înălțime de S+P+M, dar și schimbarea destinației sale, din spații comerciale, în hotel.

Sorin stefanescu si Razvan Florea transforma un spatiu comercial, din Peninsula, in hotel. Video

Municipalitatea a emis documentul vineri, 7 aprilie, dând undă verde începerii lucrărilor. Reamintim că familia de afaceriști și-a exprimat încă din 2020 intenția de a construi hotelul cu 2 etaje.

Ginere pășește pe urmele socrului

Doris Trading SRL este o firmă controlată de Oana și Răzvan Florea, fiecare deținând 30% din capitalul social, și afaceristul Sorin Ștefănescu, socrul fostului consilier local.

Sorin stefanescu si Razvan Florea transforma un spatiu comercial, din Peninsula, in hotel. Video
Sorin Ștefănescu este un cunoscut afacerist constănțean, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul electronicelor. Acesta este patronul lanțului de magazine Tonis Trade și a reușit să ridice un adevărat imperiu datorită vânzării produselor în rate. Ștefănescu este foarte activ și în sfera imobiliarelor și turismului, deținând mai multe hoteluri în zona Satului de Vacanţă şi Mamaia. A fost de asemenea și proprietarul localului Le Premier, însă în urmă cu câțiva ani, societatea a intrat în faliment.

Sorin stefanescu si Razvan Florea transforma un spatiu comercial, din Peninsula, in hotel. Video
Între ginere și socru pare să existe o relație strânsă, cei doi colaborând de minune. Drept exemplu, Florea a votat în timpul mandatului său de consilier local, din partea PSD, pentru aprobarea unui proiect de hotărâre privind vânzarea directă a unui teren situat pe bulevardul Tomis 1, în suprafață de 384 mp. Pe acest teren funcționa deja un punct de lucru al societății SC Doris Trading SRL, deținută de Oana Florea, soția sa. Fostul sportiv a sesizat însă încălcarea prevederilor articolului 46, iar hotărârea a fost revocată.

Sorin stefanescu si Razvan Florea transforma un spatiu comercial, din Peninsula, in hotel. Video

Ulterior, mai exact în ședința din decembrie a.c. a Consiliul Local, proiectul a ajuns, din nou, pe ordinea de zi. De data aceasta, a fost aprobat cu 26 de voturi pentru. Așadar, Primăria Constanța a scos, recent, la licitație terenul de pe strada Avram Iancu, cu respectarea aceluiași drept de preemțiune în favoarea societății Doris Trading SRL, urmând ca, cel mai probabil, imobilul să intre în posesia afaceristului Sorin Ștefănescu.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Răzvan Florea e fix pielea plii.noroc cu socru ca altfel și acum innota la ghiol.o sărăcie de om și un ingamfat
7
2
a ridicat in Mamaia stai linistit... totul legal :)
0
1
S_a maritat bine Razvanel.
6
1
Unde este parcarea hotelului. Nu este. Un nou cadou constantenilor intr-un oras sufocat de turisti si masinile lor. Tocmai pe str n***u Voda unde nici oprirea nu este permisa. Cum a dat aprobarea?
11
0
se apuca de fabricat pioneze?
5
1
Este mai spornica de se face n famiglie.
6
0
E un fel de tararache care isi accepta conditia de intretinut, fara nicio aspiratie personala. Baiatu lui tata socru pe viata.
15
2
Ce-l mai pupați! Dar de faptul ca si-a tras moka imediat dupa revoluție jumatatea caselor nationalizate din Constanta ati uitat. Cum s-au impartit acestea intre Model SA si Confort Urban, la Stefanescu venind partea mai g***a? De atunci doar a incasat chirii, investitiile in cladiri le-au facut doar chiriasii.
14
0
De atâta înot,s-au spălat și creierul, rușine de pesedist.
13
2
Razvane ma.bucur cel putin ca nu ridici cu 10 etaje ca toti m********i astia grandomani si cu capu mic .
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468