REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sorin Strutinsky, audiat în Comisia SRI: Am fost interceptat timp de cinci ani

Sorin Strutinsky, audiat în Comisia SRI: Am fost interceptat timp de cinci ani

Replica API 5 octombrie 2017 | 00:12 468

Omul de afaceri Sorin Strutinsky este audiat miercuri, 4 octombrie, în Comisia parlamentară de control a activităţii SRI. Acesta a declarat, la sosire, că va prezenta comisiei mai multe documente.

"Am un set de documentele pe care vreau să le depun azi în comisie, referitor la toată perioada asta 2009-2015 în care am fost supus unor măsuri de supraveghere din partea binomului SRI-DNA.

Cinci ani de zile m-au interceptat zi de zi, audio, video, foto, email, tot. După care mi-a inventat DNA nişte dosare cu ajutorul unor martori vulnerabili sau chiar cu oameni sub acoperire. Sunt documentele din dosarele publice ajunse în instanţă, unele din dosarele mele", a declarat omul de afaceri.

Sorin Strutinsky afirmă că a fost interceptat inclusiv pe mandate de siguranţă naţională, deşi nu i s-a comunicat nimic."Nu ştiu să fi făcut fapte care să fi afectat securitatea naţională. Cer comisiei SRI să clarifice implicarea SRI", a mai precizat omul de afaceri.

Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky este judecat în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei, el fiind acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, şi de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată, conform stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si nu ti a luat nimeni gatu pana acum ??..nu i tarziu !!
2
0
pise-te pe astia care musca de cur ! tu vei castiga , reclamatiile la OTV ....
3
1
Domnilor de la DNA,verificati si societatea ANCA IRINA SA din Venus,care in prezent se afla in insolventa,la lichidator Dascalescu si care se pare ca este a lui Strutinschi.A fost introdusa in faliment,de catre un anume TEICAN,COLEG CU FERCALA DE LA SIF TRANSILVANIA,pentru a fi preluata de STRUTINSCHI,prin societatea RECON SIX SRL.Mai multe detalii la Curtea de Apel Constanta.Sunt dosare pe rol...
3
0
BAGATIL LA PUSCARIE PA GOLANUL ASTA PLIN DE BANI SI PA TOATA GASCA LATI LASAT SA SI PUNA LA ADAPOST AVERILE FURATE PUNETI SECHESTRE PA TOATE TRANZACTIILE FACUTE IN ULTIMI ANI ,LA PUSCARIE CU EI ODATA
7
1
Dar de ce nu au fost sechestrate sutele de ha de teren cumparate din bani de spaga pe numele unor interpusi...oare in 5 ani nu au stiut asta?
5
2
Si ce daca, foarte bine a facut DNA! Bagati-l la detectorul de minciuni sa spuna ca nu a jecmanit fiemele, ca nimeni nu putea face ceva in oras fara sa-i cotizeze lui Strutu.
5
2
Sarpe de te doare capul iesi in drum si-ti cata leacul, spune un vechi proverb romanesc!
5
2
Si care e problema ca ai fost interceptat ? Chiar ai tupeu , la cit ai furat ce vroiai sa fii lasat sa furi in continuare ? Trebuia sa - ti vezi de treaba si te lasau in pace ! Omul de rind de ce nu e interceptat , ca munceste pe salariu minim pe economie ! Da banii inapoi si du- te la puscarie sa te spele si aia de acolo cum ai spalat si tu banii furati !
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108