REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Spirite încinse! IPS Teodosie a venit la IPJ însoţit de soborul de preoţi

Spirite încinse! IPS Teodosie a venit la IPJ însoţit de soborul de preoţi

Replica API 11 noiembrie 2016 | 00:18 281

Apărat

Apărat

Încă o dimineaţă „încinsă” la sediul IPJ Constanţa! Este vorba despre faptul că IPS Teodosie a trebuit să dea cu subsemnatul întrucât se află sub control judiciar, fiind vorba despre o anchetă a DNA! Şi dacă în trecut au fost prezente persoane ce l-au acuzat pe arhiepiscop, de data aceasta un sobor format din 30 de preoţi a venit pentru a-l apăra.

IPS Teodosie trebuie să dea cu subsemnatul săptămânal întrucât aşa prevede măsura preventivă sub care este cercetat de DNA, şi anume controlul judiciar. Prin urmare, o nouă prezentare la sediul IPJ Constanţa a fost stabilită pentru joi, 10 noiembrie, ora 9.00. Însă, înaintea lui a ajuns un sobor de preoţi, care a stat şi l-a aşteptat, dar slujitorii domnului au şi devenit agitaţi şi nemulţumiţi de prezenţa presei, motiv pentru care au început şi ei să filmeze şi chiar au lovit un jurnalist. Cei 30 de preoţi au aşteptat inclusiv pe holul instituţiei ca IPS să semneze controlul judiciar, după care l-au condus până la maşină. Ulterior, în curtea insituţiei şi-a făcut apariţia Maica Emanuela, cea care îl acuză pe pe Arhiepiscopul Tomisului de înşelăciune.

„Am fost şi la DNA şi are termen 30 de zile să îmi dea 10.000 de euro. Săptămâna trecută am depus sesizare la DNA. În realitate, Patriarhia Română a luat fonduri europene pentru drum, dar banii s-au folosit în alte scopuri. ÎPS Teodosie mi-a cerut şpagă 14.000 de euro pentru sfinţire, iar Benedict, exarhul mânăstirilor, 2.000 de euro pentru călugărie”, a precizat Maica Emanuela.

Reamintim că la data de 24 octombrie anul curent i s-a ridicat măsura preventivă pentru infracţiunea de luare de mită, fiindu-i menţinut controlul judiciar pentru prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată. El este anchetat de procurorii DNA Constanţa. De precizat este şi faptul că nici celelalte zile în care a fost pentru a da cu subsemnatul nu au fost mai liniştite. Prima oară a intrat prin spatele instituţiei şi s-a lăsat cu anchete interne şi transferuri în cazul unui om al legii care se afla la poartă. Apoi, altă dată, mai multe persoane au sosit la IPJ, pentru a-l numi, printre altele, „Satană”.

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/ips-teodosie-atacat-din-toate-partile-de-colegii-prezenti-la-ipj-e-satana-e-intruchiparea-diavolului-sa-l-trazneasca-video-294526/

http://www.replicaonline.ro/scandal-la-politie-ips-teodosie-atacat-de-un-preot-caterisit-295359/

http://www.replicaonline.ro/nu-l-au-ajutat-rugaciunile-ips-teodosie-ramane-sub-control-judiciar-294969/

http://www.replicaonline.ro/bomba-in-biserica-ortodoxa-ips-teodosie-pus-sub-control-judiciar-de-dna-294135/

Liliana CHIRU, Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108