REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Spitalul MANGALIA este APROAPE PLIN

Spitalul MANGALIA este APROAPE PLIN

Replica API 10 noiembrie 2020 | 21:53 2101

Spitalele constănțene sunt aproape de colaps! După ce municipiul Constanța a depășit rata de incidență de 5 la mia de locuitori, iar la nivelul județului Constanța la 3.67, se pare că și spitalele încep să cedeze.

Managerul Spitalului Mangalia, Alina Dan, a transmis faptul că în acest moment 75 pacienți confirmati, 13 pacienti suspecti și 7 pacienți în Terapie Intensivă. În total au fost 95 de locuri ocupate din totalul celor 111 destinate COVID.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt aproape impresionat de stire
2
1
Pe dracu bine. Spitalul e ca vai mama lui,personalul nu este instruit in privinta acestui virus,cladirea in sine nu permite o functionare buna pentru combaterea Covid. Tehnica este proasta,echipamentele si costumele sunt de cea mai proasta calitate,personalul este fortat ca si cum e nevoie sa fie omorat pwentru vina altora. E grav,Alinuta este doar o vovozea de partid,nu un om empatic si bun manager. Spitalui este absolut nesigur pentru angajati si va fi in curand distrus de sistem si de managementul total diliu. Pacientii si angajatii sunt desconsiderati ca oameni,ei sunt doar consumatori .
3
0
Rugatii-va ,ca o sa pice din cer si sanatatea si rezistenta la stres a personalului medical si rezistenta oamenilor la infectarea cu virusul. ..ne da de inteles cineva mai jos laudand spitalul Mangalia.Pai virusul asta nu tine cont nici de curatenie, nici de mizerie, nici de bogatie, nici de saracie, nici daca esti flamand sau satul. Chiar n -ati inteles nimic.
2
0
covid,alea modulare,corturile,etc.ati bagat bani in ele,de ce nu le folositi?bolnavii cronici,adica aia care au boli normale nu covid unde pot fi primiti?aduceti medici din africa,daca ai nostri sunt depasiti fizic si moral,cu 2 mii de euro salariu gasiti medici din lumea africana disponibili sa aive grija de infectati.nu scrie nicaieri ca trebuie sa suprasolicitati specialistii care pot avea grija de bolnavi cronici.sa zicem merci ca nu avem carduri de migranti ca altii gen italia spania grecia.
7
1
In fiecare zi maa rog si primele ganduri bune sunt pentru personalul sin sitalul nostru din mangalia si celelelte spitale care se lupta pentru sanatatea pacientilor . Ganduri bune si rugaciuni si pentru pacientii care sunt in tratament .Sa multumim lui Dumnezeu ca avem medici buni ,ca in ultimii ani au fost angajati mai multi medici ,ca spitalul este bine gestionat :este curat disciplina si mancarea este corecta .Ar trebui sa ne rugam cu totii sa reziste personalul si pacientii sa se faca bine .Cred ca sa trasmitem niste energii pozitive catre cei implicati conteaza .Multumesc Anca
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108